Adobe organiseerde dit jaar de Adobe Business Exchange. Quintor heeft hier met ABN AMRO een presentatie gehouden over de toepassing van Agile en Adobe Flex technologie.

Ontwikkel Flex applicaties 40% sneller en bespaar 60% op onderhoud:

ABN AMRO Dialogues Incubator, Marc van Gent en Quintor, Jan van Beek

ABN AMRO ontwikkelt nieuwe concepten gericht op innovatie, duurzaamheid en ondernemen in verschillende zakelijke doelgroepen. In dit kader heeft ABN AMRO portals ontwikkeld voor ZZP-ers en bedrijfsoverdracht in het MKB segment. ABN AMRO kon voor deze portals met de traditionele technologie die zij gebruikte niet de gewenste rijke functionaliteit bieden binnen acceptabele budgetten. Ook was de “oude” methodiek van ontwikkelen te duur en inflexibel.

Quintor heeft voor ABN AMRO een nieuwe ontwikkelstraat en ontwikkelproces op basis van de Agile-methodiek ingericht. Daarnaast heeft Quintor succesvol Adobe Flex in combinatie met Java binnen ABN AMRO geintroduceerd.

Met nieuwe methodieken, een strak ingericht proces en toepassing van o.a. Adobe Flex, ontwikkelen ABN-AMRO en Quintor applicaties nu 40% sneller en besparen zij ruim 60% op het onderhoud.

In de presentatie hebben ABN-AMRO en Quintor aangegeven waarom de combinatie van de Adobe Flex technologie met een Agile proces zo succesvol is voor deze innovatieve ontwikkelingen