Introductie afstudeeropdrachten

Op zoek naar een afstudeerstage? Voor HBO & WO IT studenten die op zoek zijn naar een uitdagende afstudeerstage hebben we een livestream verzorgd. Je kunt de link zo aanvragen, dus je kan het vanaf je studentenkamer volgen.

Tijdens het afstudeer-event wordt je uitgebreid meegenomen in wat afstuderen binnen Quintor inhoudt. We gaan het onder andere hebben over Quintor als organisatie, wat voor afstudeeropdrachten wij zoal hebben, hoe wij de afstudeerbegeleiding doen en hoe de procedure er uit zal gaan zien. Ook zal een van onze huidige afstudeerders aanschuiven, om ervaringen met afstuderen binnen Quintor met jullie te delen.

Kom jij in aanmerking?
De stream is bedoeld voor vierdejaars HBO of WO IT studenten welke een interesse hebben in software development, maar ook platform engineering, security en analyse. Binnen deze gebieden hebben wij vele nieuwe afstudeeropdrachten opgesteld. Van IoT tot aan Blockchain en van security tot aan IT infrastructure. Interesse? Laat je gegevens achter en je ontvangt gelijk de link naar de video.

Over Quintor
Quintor is dé specialist op het gebied van software development. Opgericht in 2005 en inmiddels zijn wij gegroeid tot een organisatie met zo’n 180 enthousiaste fullstack software developers. Onze specialiteiten: Java, .NET, front-end, Agile analyse, platform engineering en security. Wij werken voor de top 500 organisaties in Nederland. Je kunt bij ons terecht op vijf verschillende kantoren: Amersfoort, Deventer, Den Bosch, Groningen en Den Haag.

Schrijf je hier in