Introductie afstudeeropdrachten

Op zoek naar een afstudeerstage? Voor HBO & WO IT studenten die op zoek zijn naar een uitdagende afstudeerstage organiseren wij een event op donderdag 10 november om 15:00 uur. Net als de vorige keer zal dit online via een YouTube-stream gebeuren, dus je kan het vanaf je studentenkamer volgen.

Tijdens het afstudeerevent zullen we je uitgebreid meenemen in wat afstuderen binnen Quintor inhoudt. We gaan het onder andere hebben over Quintor als organisatie, wat voor afstudeeropdrachten wij zoal hebben, hoe wij de afstudeerbegeleiding doen en hoe de procedure er uit zal gaan zien. Ook zal een van onze huidige afstudeerders aanschuiven, om ervaringen met afstuderen binnen Quintor met jullie te delen. Uiteraard is er ook ruimte voor jullie vragen. Ter indicatie: al met al zal dit ongeveer een uur duren.

Kom jij in aanmerking?
Het event is bedoeld voor vierdejaars HBO of WO IT studenten welke een interesse hebben in software development, maar ook platform engineering, security en analyse. Binnen deze gebieden hebben wij vele nieuwe afstudeeropdrachten opgesteld. Van IoT tot aan Blockchain en van security tot aan IT infrastructure. Interesse? Meld je aan via het formulier!

Over Quintor
Quintor is dé specialist op het gebied van software development. Opgericht in 2005 en inmiddels zijn wij gegroeid tot een organisatie met zo’n 180 enthousiaste fullstack software developers. Onze specialiteiten: Java, .NET, front-end, Agile analyse, platform engineering en security. Wij werken voor de top 500 organisaties in Nederland. Je kunt bij ons terecht op vijf verschillende kantoren: Amersfoort, Deventer, Den Bosch, Groningen en Den Haag.

De stream is afgelopen, maar je kunt deze alsnog terug kijken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer