Quintor afstudeerevent

Opdrachten in
Software development
Front-end development
Security
Platform engineering
Agile analyse

Ook dit jaar organiseren wij vanuit Quintor weer een afstudeerevent voor HBO & WO IT studenten die opzoek zijn naar een uitdagende en passende afstudeerstage. Dit event zal vrijdag 22 oktober om 15:00 uur plaatsvinden! Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen hebben wij besloten om het dit jaar online te organiseren. 

Tijdens het afstudeerevent zullen we je uitgebreid meenemen in wat afstuderen binnen Quintor inhoudt. We gaan het onder andere hebben over Quintor als organisatie, wat voor afstudeeropdrachten wij zoal hebben, hoe wij de afstudeerbegeleiding doen en hoe de procedure er uit zal gaan zien. Ook zal een van onze huidige afstudeerders aanschuiven, om ervaringen met afstuderen binnen Quintor met jullie te delen. Al met al zal dit online event ongeveer een uur duren.

Over Quintor
Quintor is dé specialist op het gebied van Software Development. Wij vinden onze oorsprong in 2005 en inmiddels zijn wij gegroeid tot een organisatie met zo’n 180 enthousiaste en zeer bekwame Fullstack Software Developers. Deze Software Developers zijn veelal gespecialiseerd in de Java stack en/of Microsoft stack. Wij werken voor de top 500 organisaties in Nederland. Zij schakelen ons in wanneer er behoefte is aan software developers van hoog niveau. Je kunt bij ons terecht op vijf verschillende kantoren: Amersfoort, Deventer, Den Bosch, Groningen en Den Haag.

Kom jij in aanmerking?
Het event is bedoeld voor vierdejaars HBO of WO IT studenten welke een interesse hebben met name in Software Development, maar ook Platform Engineering. Binnen deze gebieden hebben wij vele nieuwe afstudeeropdrachten opgesteld. Van IoT tot aan Blockchain en van Security tot aan IT Infrastructure. Neem eens een kijkje op quintor.nl/student voor alle actuele afstudeeropdrachten. Wees er snel bij! Er zijn beperkte plekken!

Terugkijken

De stream is afgelopen en hier terug te kijken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Meld je nu aan!