Afstudeeropdracht Smart Contracts & Wie betaalt wat?

Een concept van Smart Contracts belooft allerlei interacties automatisch af te handelen. Een applicatie als ‘Wie betaalt wat’ is een mooie case-study om te onderzoeken hoe ver deze techniek al is. Met ‘Wie betaalt wat’ hou je een lijst bij van gezamenlijke uitgaven. Je voert gemakkelijk de uitgaven in en bekijkt de balans van de groep. Ook kan je de lijst verrekenen, zodat iedereen weet wat wie aan wie moet betalen.

Voor deze opdracht mag je gebruik maken van het Ethereum platform en implementeer je de basisfunctionaliteit van ‘Wie betaalt wat’ op de blockchain. We verwachten dat er een applicatie neergezet wordt waar alle delen van de stack (Solidity Smart Contracts, integratie met Etherium, UI) van kwaliteit en getest zijn. Hierna wordt verwacht dat je de ervaringen van deze case-study kan generaliseren naar de algemene toepassing van de gebruikte technologieën. We zijn benieuwd naar zaken zoals developerservaring, security en technische haalbaarheid van dit soort projecten.

Wat we bieden aan afstudeerders

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-stagiairs
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende afstudeeropdracht? Neem dan contact op met Yvet de Boer of stuur ons een bericht.

Yvet de Boer

Corporate Recruiter

06-38172642

carriere@quintor.nl

Solliciteer