Kickstart your career!

Ons Agile Analyse Professional Programma is de vliegende start die jouw carriere nodig heeft. Met dit uitdagende twee jarige programma loop jij twee stappen voor en maak je binnen no-time de stap naar senior Analist. Onder begeleiding van ervaren Quintor professionals ontwikkel jij je tot expert op het gebied van informatieanalyse voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Ben jij klaar voor de volgende stap?

We laten je kennismaken met onze unieke visie en aanpak om informatieanalyse in een agile project succesvol te laten verlopen. Je gaat vervolgens aan de slag bij je eerste project. Wij gaan aan de hand van jouw competenties kijken wat voor klus goed bij je past en waar je je optimaal kunt door ontwikkelen. Dit project kan bij een klant zijn, maar ook in-house. Je werkt met ervaren collega’s van Quintor, om je zo optimaal mogelijk te begeleiden. Naast je project volg je bij Quintor regelmatig trainingen en hands-on sessies, om je kennis uit te breiden. Op deze manier ben jij straks na twee jaar al een senior analist.

Je hebt net je HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Informatica/Bedrijfskundige informatica) afgerond, waarin je ervaring met data modellering hebt opgedaan. Daarnaast heb je kennis van UML en wil je je graag verdiepen in onze unieke visie en aanpak voor Agile Analyse. Je hebt een passie voor technologie en je bent gedreven in je werk. Ook lijkt het je wat om in scrum teams te werken.

Je leert de werkwijze van een Agile Analist binnen Quintor. In de voorfase van een project stel je volgens onze bewezen aanpak in een kort tijdsbestek een ingeschatte & geprioriteerde product backlog op met behulp van user stories. Je maakt gebruik van deliverables zoals use-case models, activity diagrams, het domein model & wireframes.

Tijdens de realisatiefase ben je samen met de product owner verantwoordelijk voor de product backlog. Je maakt user stories ‘Ready’ en schakelt hierover met de product owner, stakeholders en het team. Je bent uiteraard actief betrokken bij de sprintplanning, backlog refinement sessies en het bijwerken van de analyse deliverables. Bij grotere projecten verdeel je de user stories over diverse teams zodat deze in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

  • Je vormt de schakel tussen de opdrachtgever en het team
  • Je stelt de juiste vragen om requirements zo precies mogelijk te achterhalen
  • Je werkt complexe bedrijfsprocessen uit tot een werkende IT oplossing met behulp van begrijpbare modellen
  • Je zet processen en functionaliteit om in begrijpelijke ‘user stories’ voor Scrum trajecten.
  • Direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid om je in twee jaar te ontwikkelen tot senior Analist.
  • Uitdagende projecten bij jou in de buurt.
  • Een team van jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s.
  • Mogelijkheden voor het bezoeken van seminars en events zoals onze Analistendagen en ons eigen Summercamp.

Eerst kom je op gesprek bij een van onze recruiters. Dit is een kennismakingsgesprek om te kijken of wij bij elkaar passen. Hierna volgt een gesprek om jouw vaardigheden op het gebied van Analyse te testen. Tijdens dit gesprek krijg je meteen een aanbod voor een arbeidsovereenkomst.

“Op school leer je de basis, bij Quintor leerde ik de actuele frameworks en de achterliggende concepten.”

Robin van Eijk, Young Professional front-end developer

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

De Quintor masterclasses

Java

.NET

Front-end

Platform Engineering

Analyse

Security