In februari 2014 zijn we met al onze informatieanalisten van Quintor samengekomen op kasteel Engelenburg in Brummen. Het doel was het opstellen en vastleggen van de Quintor aanpak voor Agile analyse. We hebben dit opgeschreven in een boekje wat we nog steeds gebruiken. 

In dit boekje gaan we in op de veranderende rol van de analist. We richten ons daarbij op de volgende onderwerpen: Hoe stel je een goede backlog op? Wanneer kun je starten met de realisatie? Welke deliverables maak je op welk moment? En hoe onderhoud je de backlog gedurende het project? De Agile methodiek biedt hiervoor geen passende aanpak. Quintor heeft daarom een eigen aanpak voor Agile analyse ontwikkeld. 

Onze aanpak, gebaseerd op onze praktijkervaringen wordt in dit boekje beschreven. Zowel de voorbereidingsfase als de uitvoering van een Agile project komen daarbij aan bod. 

De aanpak voldoet nog steeds uitstekend. Maar we zien met name bij klanten waar we deze aanpak hebben kunnen inzetten dat we onze aanpak hebben uitgebreid. Dit hebben we o.a. gedaan in de uitwerking richting Quickscans & de aanpak inzetten richting het portfolioproces van een organisatie. 

Onderzoek wat wij als Quintor moeten opnemen in onze Agile Analyse aanpak 2.0.

Welke Best Practices ontbreken die we in de praktijk wel hanteren?

Moet er een nieuw boekje komen ter vervanging of brengen we een tweede boekje uit?

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Quintor Academy
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!