Application Performance Monitoring (APM) houdt in dat je tot in detail bijhoudt wat de performance is van verschillende onderdelen van je applicatie, bijvoorbeeld hoelang methodes of functies duren, maar ook de snelheid van queries naar de database. Hiermee kun je echt inzoomen op performance knelpunten in je software om die te verhelpen.

De ELK Stack van Elastic biedt tooling om hier meer inzicht in te krijgen, zeker als je de betaalde pakketten neemt. Er is echter ook een open source variant, Open Distro, die dezelfde basis heeft als de ELK Stack maar dan eigen varianten biedt van de ELK Stack exclusieve features, allemaal gratis en open source. Quintor heeft interesse in Open Distro als potentiëel alternatief voor de ELK stack.

Echter, niet alle features hebben een alternatief. Zo is er geen alternatief voor de uitgebreide APM-monitoring. Dit is een groot gemis. Wij willen dit graag toegevoegd hebben aan dit open source project, zodat wij hier gebruik van kunnen maken. Zoek uit wat er nu nog ontbreekt in Open Distro ten opzichte van Elastic APM en hoe dat verschil overbrugt kan worden. Kijk naar bestaande oplossingen maar let ook op de mogelijkheid dat je zelf de functionaliteit zal moeten implementeren.

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Toegang tot de Quintor Academy, onze online leeromgeving
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Bij welke vestiging wil je afstuderen?