Je registreert jezelf op een nieuwe website. Deze website vraagt aan jou om een wachtwoord te verzinnen, dit is het geheim dat je met hen deelt, waaraan ze jou kunnen herkennen. Maar is een geheim nog wel veilig zodra je het deelt? Dan heb je ineens twee plekken waar het gestolen kan worden. De eerste is je hoofd (en misschien een password manager) en de tweede een database, die hopelijk beveiligd is.

Wat nu als die toch niet zo veilig was als ze beloofden en je wachtwoord gestolen is? Nu heb jij natuurlijk unieke wachtwoorden voor elk account, dus de schade zal hopelijk meevallen, maar voor iemand anders is bekend geworden dat die overal ‘WeLkOm123#!’ gebruikt en die is behoorlijk de pineut.

Nu kun je zeggen, ze zouden niet overal hetzelfde, makkelijke wachtwoord moeten gebruiken. En je zou helemaal gelijk hebben. Neemt niet weg dat het gebeurt. Voor sommige mensen is het gewoon ook moeilijk om veel wachtwoorden te onthouden, en jij en ik weten allebei dat je niet iedereen aan een password manager krijgt.

Daarom vragen wij aan jou om te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van authenticatie. Kunnen we zonder wachtwoorden werken? Hoe ziet dat er uit? Is dat werkbaar voor de gemiddelde gebruiker? Zo nee, wat is er nog meer?

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Toegang tot de Quintor Academy, onze online leeromgeving
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Bij welke vestiging wil je afstuderen?