Tegenwoordig maken wij vaker een calculation engine voor onze klanten, waar met een bepaalde input na vele stappen uiteindelijk een output uit komt. Dit zetten wij dan op in een boomstructuur, waarbij elke node een stukje van de overkoepelende berekening is, waarna de output van die node weer aan de volgende node(s) wordt gegeven, totdat er uiteindelijk bij de laatste node een output uitkomt die wij kunnen gebruiken voor de rest van het proces.

Dit is een overzichtelijke manier van werken, maar bij erg grote calculation engines kan het toch lastig zijn om het overzicht te behouden. Daarom willen wij graag dat jij voor ons een webapplicatie maakt die een calculation engine kan visualiseren en doorzoekbaar maakt. Daarnaast zijn we op zoek naar een stuk impactanalyse. Wat we daarmee bedoelen is dat we willen kunnen zien wat voor impact het heeft als wij een node wijzigen. Wat gebeurt er als we de inhoud of output van een node aanpassen? Welke andere nodes moeten dan ook aangepast worden? Welke nodes moeten opnieuw getest worden? Door dit ook te visualiseren, maak je het ontwikkelen makkelijker.

Adviseer Quintor over hoe dit aangepakt moet worden en realiseer een Proof-of-Concept om je advies kracht bij te zetten.

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Quintor Academy
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!