Wij geloven in vakmanschap

Wij geloven in vakmanschap. In bevlogen Java en .NET specialisten die niets liever doen dan hun vaardigheden en passies met elkaar delen. Alleen zo kun je complexe opdrachten met succes te lijf gaan. Samen met je team word je gestimuleerd om vaste patronen te doorbreken en nieuwe ideeën en oplossingen te genereren. Sterker worden als team en groeien als individu. Dat is wat ons bindt.

Bram Kohler
Bram KohlerCorporate recruiter
Neem contact op voor meer informatie: 06 - 39012719 b.kohler@quintor.nl carriere@quintor.nl

Onze competenties, what’s your type?

 • Agile analyse
  Stel jij de juiste vragen zodat de beste oplossing gebouwd kan worden? Creëer jij overzicht door het bouwen van overzichtelijke modellen?
 • Platform engineering
  Met een druk op een knop een infrastructuur uitrollen, inclusief netwerk, virtualisatie, provisioning, webservices, containers en clusters.
 • Front-end development
  Werk in state-of-the-art Front-end architectuur met frameworks zoals Angular, React en Polymer.
 • Software development
  Ontwikkel innovatieve maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio.
 • Software architectuur
  Ondersteun jij organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van software-architectuur?

Actuele vacatures

Kennisontwikkeling

Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt vooruit, jezelf naar een nog hoger niveau brengen. Nieuwe competenties en vaardigheden ontwikkelen en doorgroeien. Elke dag weer. Quintor biedt je daarvoor alle ruimte en mogelijkheden. Met een gezamenlijk doel voor ogen helpen we je om je ambities te verwezenlijken.

Hoe we dat doen? Met een uitgebreid kennisprogramma dat aansluit op jouw behoefte, persoonlijkheid en kwaliteiten. Maar ook met uitdagende projecten waar je nieuwe ervaring opdoet en wordt omringd door collega’s met dezelfde passie voor techniek als jij. Met coaching on the job, zodat je razendsnel stappen zet in de door jou gewenste richting.