BRING OUT THE BEST IN YOURSELF​

WE HELP YOU DEVELOPING YOUR SKILLS

TYPES OF CODERS

WHAT’S YOUR TYPE?

JAVA, SCALA, KOTLIN & .NET

​We richten ons hierbij primair op de JVM en het dotNET platform. Op basis van deze technologie hebben we inmiddels een groot aantal omvangrijke systemen ontwikkeld. Onze coders realiseren of inhouse of bij onze klanten duurzame IT- systemen, die naadloos aansluiten bij de wensen van de business. Spreekt dit je aan? Dan moeten wij nodig eens met elkaar praten.

FRONT-END

De ontwikkelingen op het gebied van front-end gaan razendsnel. Hoe ga je om met alle nieuwe front-end frameworks? Wanneer gebruik je een component-based framework? Hoe test je een front-end? Gebruikers communiceren via meerdere kanalen met back-end systemen, via web-interfaces maar ook via apps en REST interfaces. 24×7 beschikbaarheid is de norm. Heb jij de skills?

AGILE ANALYSE

Ben jij gespecialiseerd in analyse en ontwerp in een Agile omgeving? Maak je gebruik van diverse analyse- en ontwerptechnieken zoals UML, userstories en use-cases? Wil jij kennis maken met informatie analyse maar dan op de agile manier? Volgens de Quintor Agile analyse methode? Laat dan wat van je horen.

PLATFORM ENGINEERING

Infrastructure as code. Door de toepassing van cloud en container technologie worden we als software engineers meer en meer betrokken bij de inrichting van infrastructuren. Binnen Quintor noemen we dat ‘platform engineering’. Automate everything! Zijn al deze termen voor jouw geen containerbegrip? Laat het ons weten.

Ja ik wil koffie

YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse ontwikkelaars? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeëvenaard in Nederland.

​Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

JOIN OUR TEAM AND GROW YOUR SKILLS

MAKE US WOW

Jij hebt veel ervaring op gedaan binnen de wereld van ICT en bent tot de conclusie gekomen dat het maken van goede code en mooie software het leukste is om te doen. Maar je huidige baan daagt je niet meer uit en je wordt niet genoeg geprikkeld door je collega’s. Dan weet je dat het tijd wordt voor verandering. Misschien is Quintor de plek waar jij je zelf nog verder kunt ontwikkelen en waar je gedreven coders kunt inspireren met jouw kennis. Kijk gerust even op onze vacaturepagina. Maar stuur vooral even een e-mail. Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

E-MAIL

VACATURES

.NET Developer

.NET Developer

Lees meer

Java Developer

Java Developer

Lees meer

Front-end Developer

Front-end Developer

Lees meer

Agile Informatieanalist

Agile Informatieanalist

Lees meer

Docent / Trainer

Docent / Trainer

Lees meer

Java Software Architect

Java Software Architect

Lees meer

Platform Engineer

Platform Engineer

Lees meer

Young Professional Programma

YPP

Lees meer

SMALL TEAMS, BIG IMPACT

WE LIKE CODING AND SHORT MEETINGS

Niks is frustrerender dan 2 jaar werken aan een project en deze daarna zien wegzakken in het drijfzand van bureaucratie en bedrijfspolitiek. Daar word je als vakidioot chagrijnig van. Dat snappen wij bij Quintor als geen ander. Daarom willen we alleen maar werken aan projecten met als doel ‘werkende software opleveren’. Na iedere sprint van 3 weken lever je code wat in productie gaat. Niet lullen maar poetsen. Dat zit in het DNA van ons bedrijf. Quintor wordt namelijk niet gerund door managers die uren willen verkopen. Quintor wordt gerund door coders die mooie software willen maken. Lange vergaderingen en Poolse landdagen zijn niet aan ons besteed. De kracht zit hem bij ons in het team. Slimme mensen met de juiste drive die beslissingen kunnen en durven nemen. Wil je weten aan wat voor projecten jij kan gaan werken? Kijk gerust een rond.

Our projects