BRING OUT THE BEST IN YOURSELF​

WE HELP YOU DEVELOP YOUR SKILLS

ONZE COMPETENTIES

WHAT’S YOUR TYPE?

JAVA, SCALA, KOTLIN & .NET

​We richten ons hierbij primair op de JVM en het dotNET platform. Op basis van deze technologie hebben we inmiddels een groot aantal omvangrijke systemen ontwikkeld. Onze coders realiseren of inhouse of bij onze klanten duurzame IT- systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van de business. Spreekt dit je aan? Dan moeten wij nodig eens met elkaar praten.

FRONT-END

De ontwikkelingen op het gebied van front-end gaan razendsnel. Hoe ga je om met alle nieuwe front-end frameworks? Wanneer gebruik je een component-based framework? Hoe test je een front-end? Gebruikers communiceren via meerdere kanalen met back-end systemen, via web-interfaces maar ook via apps en REST interfaces. 24×7 beschikbaarheid is de norm. Heb jij de skills?

AGILE ANALYSE

Ben jij gespecialiseerd in analyse en ontwerp in een Agile omgeving? Maak je gebruik van diverse analyse- en ontwerptechnieken zoals UML, userstories en use-cases? Wil jij kennis maken met informatie analyse maar dan op de agile manier? Volgens de Quintor Agile analyse methode? Laat dan wat van je horen.

PLATFORM ENGINEERING

Infrastructure as code. Door de toepassing van cloud en container technologie worden we als software engineers meer en meer betrokken bij de inrichting van infrastructuren. Binnen Quintor noemen we dat ‘platform engineering’. Automate everything! Zijn al deze termen voor jou geen containerbegrip? Laat het ons weten.

Solliciteer nu

DOORGROEIEN, ELKE DAG WEER!

Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt vooruit, jezelf naar een nog hoger niveau brengen. Nieuwe competenties en vaardigheden ontwikkelen en doorgroeien. Elke dag weer. Quintor biedt je daarvoor alle ruimte en mogelijkheden. Met een gezamenlijk doel voor ogen helpen we je om je ambities te verwezenlijken.

Hoe we dat doen? Met een uitgebreid kennisprogramma dat aansluit op jouw behoefte, persoonlijkheid en kwaliteiten. Maar ook met uitdagende projecten waar je nieuwe ervaring opdoet en wordt omringd door collega’s met dezelfde passie voor techniek als jij. Met coaching on the job, zodat je razendsnel stappen zet in de door jou gewenste richting.

HET QUINTOR DNA

Doen waar je hart en je talenten liggen. Zonder onnodige overhead en andere belemmerende obstakels. Het maken van de best werkende software is alles wat telt. Noem het een manier van leven. Of beter: noem het de Quintor coding culture. Een cultuur waarin je wordt geprikkeld, geïnspireerd en gestimuleerd om de beste versie van jezelf te worden.

Quintor is opgericht door vier techneuten. Coders in hart en nieren. Het zit in ons DNA. Voor ons is code schrijven en daar met gelijkgestemden over discussiëren het leukste wat er is. Inmiddels werken er bij Quintor meer dan 140 coders met een identiek DNA. Vakmensen die software engineering leven en ademen. Doe jij dat ook? Dan zijn we nieuwsgierig naar je.

AMBITIEUS, OPEN, INFORMEEL

Wij geloven in vakmanschap. In bevlogen Java en .NET specialisten die niets liever doen dan hun vaardigheden en passies met elkaar delen. Alleen zo kun je complexe opdrachten met succes te lijf gaan. Samen met je team word je gestimuleerd om vaste patronen te doorbreken en nieuwe ideeën en oplossingen te genereren. Sterker worden als team en groeien als individu. Dat is wat ons bindt.

Quintorianen zijn ambitieus en veeleisend. Onmisbare eigenschappen om het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken. Tegelijkertijd houden we vast aan onze open en informele cultuur. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen en een ongedwongen werksfeer. Die collectieve ambitie en onderlinge betrokkenheid maken Quintor tot een bedrijf waar je graag bij wilt horen.

Download hier onze agile analyse brochure

ONS YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse ontwikkelaars? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeëvenaard in Nederland.

​Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

VACATURES

.NET Developer

.NET Developer

Lees meer

Java Developer

Java Developer

Lees meer

Front-end Developer

Front-end Developer

Lees meer

Agile Informatieanalist

Agile Informatieanalist

Lees meer

Docent / Trainer

Docent / Trainer

Lees meer

Java Software Architect

Java Software Architect

Lees meer

Platform Engineer

Platform Engineer

Lees meer

Young Professional Programma

YPP

Lees meer

JOIN OUR TEAM AND GROW YOUR SKILLS

MAKE US WOW

Jij hebt veel ervaring op gedaan binnen de wereld van ICT en bent tot de conclusie gekomen dat het maken van goede code en mooie software het leukste is om te doen. Maar je huidige baan daagt je niet meer uit en je wordt niet genoeg geprikkeld door je collega’s. Dan weet je dat het tijd wordt voor verandering. Misschien is Quintor de plek waar jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen en waar je gedreven coders kunt inspireren met jouw kennis. Kijk gerust even op onze vacaturepagina, maar stuur vooral even een e-mail. Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

E-MAIL