Vacature Cloud Infrastructure Engineer

Wil jij bijdragen om in een dynamische omgeving innovatieve en betrouwbare cloud- infrastructuur- en netwerkomgevingen voor onze klanten te realiseren, te upgraden en te beheren, in private en public clouds?

Wat ga je doen?

Je bent in staat om onze klanten te helpen om hun bestaande infrastructuren te moderniseren en beheren, deze te migreren en aan te sluiten op de cloud. Je zorgt dat de bestaande IT kan worden gemoderniseerd. Samen met collega’s geef je antwoord op complexe infrastructuur-vraagstukken, automatiseer je routinematige taken en los je problemen op in beheeromgevingen waarbij de klant centraal staat. Daarnaast heb je een brugfunctie tussen de business en het IT-infrastructuurbeheer.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde hob- of wo-opleiding met een sterke ICT component
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de ICT als infra/ netwerk engineer
  • Certificering in- en meerjarige hands-on ervaring met tenminste één core infrastructuurtechnologie, zoals Linux, VMware, HyperV, Citrix, Cisco of Microsoft Windows Server
  • Ervaring met private cloudomgevingen zoals OpenStack, OpenShift, Cloud Foundry
  • Ervaring met netwerktechnologieën: TCP/IP, SSH, DNS, FTP, Routering, Firewalls, IDS/IPS, SDN
  • Hands-on ervaring met geautomatiseerde configuratietools voor Continuous Delivery, zoals Ansible of Puppet

Wat bieden we je aan?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Hoe gaan we verder?

Lijkt deze vacature Cloud Infrastructure Engineer jou wel iets? Solliciteer dan direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642