Wil jij bijdragen om in een dynamische omgeving innovatieve en betrouwbare cloud- infrastructuur- en netwerkomgevingen voor onze klanten te realiseren, te upgraden en te beheren, in private en public clouds?

Je bent in staat om onze klanten te helpen om hun bestaande infrastructuren te moderniseren en beheren, deze te migreren en aan te sluiten op de cloud. Je zorgt dat de bestaande IT kan worden gemoderniseerd. Samen met collega’s geef je antwoord op complexe infrastructuur-vraagstukken, automatiseer je routinematige taken en los je problemen op in beheeromgevingen waarbij de klant centraal staat. Daarnaast heb je een brugfunctie tussen de business en het IT-infrastructuurbeheer.

  • Een afgeronde hob- of wo-opleiding met een sterke ICT component
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de ICT als infra/ netwerk engineer
  • Certificering in- en meerjarige hands-on ervaring met tenminste één core infrastructuurtechnologie, zoals Linux, VMware, HyperV, Citrix, Cisco of Microsoft Windows Server
  • Ervaring met private cloudomgevingen zoals OpenStack, OpenShift, Cloud Foundry
  • Ervaring met netwerktechnologieën: TCP/IP, SSH, DNS, FTP, Routering, Firewalls, IDS/IPS, SDN
  • Hands-on ervaring met geautomatiseerde configuratietools voor Continuous Delivery, zoals Ansible of Puppet

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Lijkt deze vacature wat voor jou? Solliciteer dan direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 - 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 - 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 - 28505124