Trackrecord in het oplossen van complexe migraties

De eerste stap om uw workloads naar de cloud te brengen is migratie. De beste manier om het migratietraject te starten is door het juiste implementatiemodel te kiezen dat aansluit bij uw cloudstrategie en cloud gerelateerde eisen. Dit is essentieel om er voor te zorgen dat een migratie business value oplevert in termen van prestaties, beveiliging en ROI.

Workloads naar de cloud migreren kan uitdagend zijn, vooral als het gaat om de migratie van uw bedrijfs-kritische applicaties. Quintor vereenvoudigt het migratieproces door u tijdens het migratietraject te adviseren en te ondersteunen. Van requirements-analyse en cloud selectie tot deployment, testen en run.

Quintor heeft een trackrecord in het uitvoeren van complexe cloud migraties, het verkleinen van risico’s, het verlagen van complexiteit, het automatiseren en het implementeren van een optimaal snelle migratie.

Applicatie migration

Migreer uw bedrijfskritische applicatie naadloos naar de cloud met onze migratie diensten voor applicaties. Quintor kan deze applicatie migratie snel en efficiënt uitvoeren, waarbij we de cloud architectuur opzetten, de applicaties herontwikkelen en testen. Met behulp van onze kennis en ervaringen op dit gebied ondersteunen wij bij de modernisering en het herontwerp uw applicaties en versnellen we de migratie naar de cloud.

Data migration

Breng uw gegevens veilig en met minimale business impact naar de cloud met onze data migratie diensten. Quintor heeft veel ervaring met het uitvoeren van data migraties naar cloud omgevingen, zowel voor Amazon Cloud (AWS) als Azure. Wij hebben kennis van en ervaring met de meest gebruikte cloud datastores.

Containerization

Breid uw bestaande datacenters uit naar nieuwe container ecosystemen, ondersteund door de relevante tooling om deze containers efficient te beheren. Ons aanbod omvat implementatie van microservices, transitie van VM’s naar containers, containerbeveiliging, orkestratie en servicechain, containerbewaking en meer.