Bereik snelheid en schaalbaarheid met onze cloud-native oplossingen

Veel grote organisatie hebben een overvloed aan applicaties en systemen die meestal on-premise draaien. Voor onze klanten herontwerpen wij deze legacy-applicaties door een cloud-native architectuur toe te passen. Cloud-native technologieën helpen bij het ontwikkelen van applicaties gebaseerd op het microservice principe. Vaak worden deze applicaties gedeployed in containers.

Organisaties kunnen cloud-native architecturen gebruiken om toekomstvaste systemen te realiseren en tegelijkertijd concurrerend te blijven in snel veranderende markten en toenemende eisen van klanten. We combineren onze ervaring in Amazon Cloud (AWS), Azure, OpenStack, CEPH, Kubernetes, Docker, Lambda (Python), APIGateway, DynamoDB, SQS en SNS om onze klanten te helpen robuuste cloud-native applicaties te realiseren.

Containerization

Containerization is dé manier om applicaties sneller en veiliger te ontwikkelen en uit te rollen. Applicaties in containers zijn eenvoudig te schalen en te beheren. Quintor stelt organisaties in staat om veilige oplossingen te ontwikkelen die de legacy-applicaties van klanten uitbreiden naar nieuwe container-ecosystemen. Wij ondersteunen bij de selectie en inrichting van de nodige tooling om het platform te beheren.

Microservices

De toepassing van microservices helpt ontwikkelaars om zich te concentreren op de kernlogica van de organisatie in plaats van te veel tijd besteden aan de cyclus van applicatieontwikkeling. Om microservices goed te kunnen implementeren is orchestratie, containerbeheer en containerbeveiliging van groot belang. We helpen klanten met de implementatie van microservices, containerorkestratie in een docker-omgeving met behulp van Kubernetes, messaging, monitoringclusters, framework-ontwikkeling en meer.

Serverless

Serverless computing stelt ontwikkelaars in staat om sneller applicaties te bouwen zonder de infrastructuur te hoeven beheren. Quintor stelt organisaties in staat om efficiënt serverless applicaties te ontwikkelen en te implementeren, waardoor het proces van code-implementatie, schaalbaarheid en onderhoudswerkzaamheden wordt vereenvoudigd, ongeacht het type server dat wordt ingericht.