Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

BYOD: Build Your Own Datacenter

Ja, je leest het goed: bouw je eigen datacenter. Leer tijdens deze sessie hoe je zelf een virtueel datacenter bouwt en deze volledig geautomatiseerd inricht. We gebruiken o.a. Hyper-V, PowerShell & PowerShell DSC om een lab-omgeving te bouwen. Zo’n lab-omgeving is ideaal om nieuwe technologieën of producten uit te proberen, of een specifieke combinatie voor bijvoorbeeld een project te testen.

Tijdens de hands-on opdrachten kun je zelf een lab-omgeving bouwen met o.a. een DSC pull server, domain controller, management server, SQL Server, Team Foundation Server, docker-registry en een aantal test-servers waarop je, uiteraard met TFS, applicaties kunt deployen. De omgeving is tevens ingericht om applicaties in containers te builden en deployen.

Neem voor de hands-on opdrachten een laptop mee met Windows 10, minimaal 8GB geheugen (voorkeur is 16GB) en 60GB beschikbare diskruimte.

Deze sessie wordt gegeven door Jeroen Swart, Jeroen is .NET architect en verantwoordelijk voor de Microsoft competentie binnen Quintor. Zijn focus ligt op het gebied van ALM en web development. Hij verdiept zich graag in nieuwe technologieën om daarvan de mogelijkheden en inzetbaarheid te beoordelen. Jeroen is ook een frequent spreker over diverse onderwerpen in het .NET ecosysteem.

17:30 uur Ontvangst
18:00 uur Warme maaltijd
18:30 uur Build Your Own Datacenter deel 1
19:15 uur Break
19:30 uur Build Your Own Datacenter deel 2
±20:30 uur Drinks

De avond vindt plaats bij Quintor Den Haag.

Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.

Op dit moment zit de sessie vol, maar aanmelden voor de wachtlijst kan via onderstaand formulier:

Voornaam

Achternaam

Email

Bedrijf

Functie

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen

 

Zodra er een plek vrij komt zullen wij dit dan per email laten weten.