Razendsnelle ontwikkelingen

De ontwikkelingen op het gebied van front-end gaan razendsnel. Gebruikers communiceren via meerdere kanalen met back-end systemen, via web-interfaces maar ook via apps en REST interfaces. 24×7 beschikbaarheid is de norm. Een nieuwe release? Graag volledig geautomatiseerd getest en snel naar productie.

Hoe ontwikkel je op een professionele manier een front-end? Hoe ga je om met alle nieuwe front-end frameworks, wanneer gebruik je een component-based framework, wanneer dependency-injection? Hoe test je een front-end, welke tooling pas je toe? Hoe ziet een front-end deployment pipeline eruit? Hoe om te gaan met security en logging…

Quintor heeft een heldere kijk op dit onderwerp. Over hoe je een front-end applicatie kan combineren met een professionele ontwikkelstraat. Een applicatie die gemaakt wordt testen met unit-, integratie- en end-to-end-testen. Middels continuous delivery meerdere keren per dag naar productie deployen via bijvoorbeeld Docker containers, en hoe frameworks zoals Angular, React en Vue efficient toe te passen.