Vanuit jouw cloud expertise ga jij onze klanten ondersteunen op het gebied van cloud technologie. Je wordt op consultancy basis onderdeel van een cloud team en werkt samen aan innovatieve projecten. Jij houd je graag bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van cloud oplossingen gericht op Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Je bent specialist in het leveren van innovatie (open source) cloud oplossingen. Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste technologieën en van jouw eigen creativiteit.

Je bent verantwoordelijk voor het design, de implementatie en het testen van nieuwe software modules en applicates in een op Public Cloud gebasseerde infrastructuur, AWS of Azure. Ook development van back-end microservices en integratie van Api’s kan een vraag zijn van onze klanten in de verschillende domeinen. Je werkt in Agile teams aan uitdagende, state-of-the-art software ontwikkelprojecten voor verschillende domeinen zoals Finance, Government of Industry.

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als fullstack developer en minimaal 1 jaar ervaring met Amazon Cloud (AWS) of Azure
  • Je hebt ervaring met AWS, GCP, Azure, Kubernetes, Docker
  • Achtergrond in technische software development en/of product development;
  • Jij hebt ervaring met deze programmeertalen Java, .NET, Python en/of Javascript
  • Daarnaast heb je ook ervaring met een of meerdere van deze talen en frameworks, Spring, Springboot, Angular, Android, React native, NodeJS, Typescript, Angular JS, HTML5
  • Bij voorkeur ervaring met AWS Services zoals; Cloudformation, EC2, Fargate, ECR, S3, Cloudwatch, CodeDeploy, CodePipeline, EKS, RDS, EFS, Load Balancers, basics of networking
  • Bewezen ervaring met Public Cloud deployment en databases design en optimalisatie
  • Ervaring met design en implementatie van Microservices en API’s

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Lijkt deze vacature wat voor jou? Solliciteer dan direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 - 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 - 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 - 28505124