Vacature cloud-native software developer

Vanuit jouw cloud expertise ga jij onze klanten ondersteunen op het gebied van cloud technologie. Je wordt op consultancy basis onderdeel van een cloud team en werkt samen aan innovatieve projecten. Jij houd je graag bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van cloud oplossingen gericht op Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Je bent specialist in het leveren van innovatie (open source) cloud oplossingen. Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste technologieën en van jouw eigen creativiteit.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het design, de implementatie en het testen van nieuwe software modules en applicates in een op Public Cloud gebasseerde infrastructuur, AWS of Azure. Ook development van back-end microservices en integratie van Api’s kan een vraag zijn van onze klanten in de verschillende domeinen. Je werkt in Agile teams aan uitdagende, state-of-the-art software ontwikkelprojecten voor verschillende domeinen zoals Finance, Government of Industry.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als fullstack developer en minimaal 1 jaar ervaring met Amazon Cloud (AWS) of Azure
  • Je hebt ervaring met AWS, GCP, Azure, Kubernetes, Docker
  • Achtergrond in technische software development en/of product development;
  • Jij hebt ervaring met Java, .NET, Python en/of Javascript
  • Daarnaast heb je ook ervaring met een of meerdere van deze talen en frameworks, Spring, Springboot, Angular, Android, React native, NodeJS, Typescript, Angular JS, HTML5
  • Bij voorkeur ervaring met AWS Services zoals; Cloudformation, EC2, Fargate, ECR, S3, Cloudwatch, CodeDeploy, CodePipeline, EKS, RDS, EFS, Load Balancers, basics of networking
  • Bewezen ervaring met Public Cloud deployment en databases design en optimalisatie
  • Ervaring met design en implementatie van Microservices en API’s

Wat bieden we je aan?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Hoe gaan we verder?

Lijkt deze vacature Cloud-native software developer jou wel iets? Solliciteer dan direct hieronder en we nemen dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Blijkt er een fit te zijn aan beide kanten, dan volgt er nog een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642