Quintor werkt met zorgvuldig samengestelde High Performance Teams. Goed op elkaar ingespeelde teams dus die meer dan bovengemiddeld presteren.

Wij ondersteunen onze klanten met het leveren van op elkaar ingespeelde teams die direct kunnen starten met het opleveren van werkende software. De Quintor High Performance Teams zijn op elkaar ingespeeld op het gebied van software ontwikkelprocessen, architectuur, frameworks en tooling. Hoe we dit doen? Allereerst bepalen we welke combinatie van IT-professionals het beste bij uw vraag én organisatie past. Hierdoor beschikt u als klant over de ervaring en vaardigheden die uw organisatie echt nodig heeft.

Vaak betrekken we ook medewerkers van uw eigen organisatie bij het High Performance Team. Zij weten namelijk wat het beste werkt voor uw organisatie – en wat niet. Op deze manier creëren we een team dat alles in huis heeft om de best mogelijke oplossing te bedenken en te ontwerpen.

De leden van een High Performance Team werken op een bijzondere manier met elkaar samen. Vaardigheden en persoonlijkheden vullen elkaar aan en iedereen voelt zich verantwoordelijk voor het succes van het hele team. Voortdurend coachen, inspireren en motiveren ze elkaar. Met maar één doel: samen tijdens projecten tot uitzonderlijke prestaties komen.