Quintor ontwikkelt met haar in house scrum teams op professionele wijze betrouwbare maatwerksoftware tegen een hoge productiviteit. Men zegt wel eens dat onze teams vliegen. Dit komt door ons hoge kennisniveau, maar ook door in het team de juiste balans van ervaring en eagerness te laten terugkomen. Hierdoor zijn we in staat om aansprekende resultaten neer te zetten.

Zo zit er op ons kantoor in Amersfoort een team dat met Scala & Akka technologie werkt aan een hoogtechnologische oplossing waarbij er nauw met de klant wordt samengewerkt. Het Quintor team bestaat uit een product owner, testautomatiseerder en drie Scala developers. De technologiekeuze voor Scala is mede door Quintor gemaakt en is ingegeven door de positieve ervaringen die Quintor hiermee heeft. Functioneel programmeren kan bijvoorbeeld helpen om software minder foutgevoelig en eenvoudiger schaalbaar te maken.

Onze klanten ervaren de hoge productiviteit tijdens de demo’s en zien bovendien dat onze teams plezier hebben. Dit smaakt wat ons betreft naar meer. Dus: als je meer wilt weten over onze teams, onze projecten of eens kennis wilt maken, neem dan contact op.