Ruimte om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen

Bij de projecten waar we voor de klant aan werken hebben we met veel uitdagende oplossingen en technieken te maken. Daarnaast zijn we constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen op software gebied. Wat is er nieuw op het gebied van Cloud? En wat kan Machine Learning betekenen? Niet iets wat je in een uur hebt uitgezocht.

Om daar tijd voor vrij te maken en te investeren is het Innovation Board in het leven geroepen: ruimte om kennis te vergaren en technische oplossingen te ontwikkelen. Elk onderwerp bevat veel deelvragen en is daarom heel geschikt om onderdeel uit te maken van een groot project, een stage- of afstudeeronderzoek. Je wordt nauw betrokken bij de lopende projecten en kan zo veel leren en zelf een meerwaarde leveren.

Natuurlijk is het belangrijk dat jij de opdracht ook interessant en leerzaam vindt. Daarom gaan we graag in gesprek om te kijken wat het beste bij jou aansluit. Heb je zelf idee├źn voor een opdracht of is er een ander thema waar je mee aan de slag wilt? Dat kan natuurlijk ook

Dus loop je al een tijdje rond met een goed idee en branden je handen om daar mee aan de slag te gaan? Pitch dan je idee. Als jouw idee innovatief is en jij barst van de ambitie om het te gaan doen dan krijg je van Quintor tijd, geld en kennis om daar mee aan de slag te gaan.