Tuurlijk, je kunt aan het strand zitten, in de zon, factor 50, ijskoud biertje in de hand. Maar je kunt de zomer natuurlijk ook gebruiken om jouw codingskills op een hoger niveau te krijgen. Ook deze zomer heeft een groep studenten dit bij Quintor gedaan.

In Amersfoort, Den Haag en Groningen hebben 25 studenten meegedaan aan de OCA Summerschool. Onder de inspirerende leiding van Martin, Martijn & Julien gingen een aantal 2e ,3e en 4e jaars IT studenten aan de slag om hun Java certificering te behalen. Naast zelfstudie hebben de studenten in 4 avondsessies op kantoor met de docenten de OCA stof doorgenomen en middels een aantal proefexamens zijn ze klaargestoomd voor het ‘echte OCA’ examen.

Een van de deelnemers vertelde dat hij inmiddels een stuk meer over Java weet, een stuk verdieping die hij tijdens zijn opleiding niet krijgt en dat dit absoluut gaat helpen bij de afronding van zijn studie. Kijk daar doen we het graag voor!

Denk je nu je dit leest, daar had ik graag bij willen zijn? Dat kan, volgend jaar gaan we natuurlijk weer verder met de Summerschool. Maak dan nu vast onze codingame en kijk of je een plekje voor volgend jaar kunt bemachtigen!

www.quintor.nl/summerschool/