Kickstart your career!

Start je loopbaan bij Quintor en ga voor het Java Young Professional Programma! Net klaar met je opleiding of heb je enige werkervaring maar wil je je sneller ontwikkelen? Met dit uitdagende twee jarige programma loop jij twee stappen voor en maak je binnen no-time de stap naar Senior Developer. Start met een zorgvuldig samengestelde 11 weken durende masterclass en werk gedurende twee jaar aan baanbrekende projecten, onder begeleiding van ervaren Quintor professionals. Na deze twee jaren ben jij een goede zelfstandige Software Developer en kan je via ons voor vele toonaangevende werkgevers werken! Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je begint met de 11 weken durende masterclass, waarin we je opleiden tot Java expert in een enterprise omgeving. De masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren architecten.

Hierna ga je aan de slag bij je eerste project. Wij gaan aan de hand van jouw competenties kijken wat voor klus goed bij je past en waar je je optimaal kunt door ontwikkelen; zo dicht mogelijk bij jou in de buurt en bij voorkeur in een voltallig Quintor-team om je zo goed mogelijk te begeleiden. Naast je project volg je bij Quintor regelmatig trainingen en hands-on sessies, om je kennis uit te breiden. Op deze manier ben jij straks na twee jaar al een senior developer.

Je hebt net je HBO of WO opleiding informatica afgerond. Tijdens je opleiding heb je kennis opgedaan van moderne ontwikkelmethodes en de Java stack in het bijzonder. Ons trainingsprogramma is intensief, dus je hebt solide programmeer ervaring, zodat je het succesvol af kan ronden. Je hebt een passie voor technologie en je bent gedreven in je werk. Ook lijkt het je wat om in scrum teams te werken.

Om je optimaal voor te bereiden op je eerste project volg je eerst onze masterclass. De frameworks die je gaat tegenkomen tijdens de masterclass zijn bijvoorbeeld Spring, Hibernate, Junit, Mockito, Gradle en Angular. Ook thema’s als beveiliging, Web-scale, code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod. Je beëindigt de masterclass met een aantal certificeringen op het gebied van Java (OCP Java 11).

1. Java SE 11 Programmer I
2. Spring & Unit testen
3. Webservices
4. Java Persistence API
5. Business Logic
6. Java SE 11 Programmer II
7. Messaging
8. Spring Boot
9. Async
10. Build tools
11. Frontend

  • Je ontwikkelt innovatieve maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio.
  • Je werkt in scrumteams volgens de Agile methode.
  • Je maakt gebruik van Continuous Delivery, Continuous Integration en geautomatiseerd testen, on premise met Docker en Kubernetes of in een public cloud zoals AWS en Azure.
  • Je blijft vooroplopen in professioneel software development door het volgen van workshops en trainingen.
  • Direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid om je in twee jaar te ontwikkelen tot senior developer.
  • Uitdagende projecten bij jou in de buurt.
  • Een team van jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s.
  • Mogelijkheden voor het bezoeken van seminars en events zoals J-Fall, Devoxx en ons eigen Summercamp.

Eerst kom je op gesprek bij een van onze recruiters. Dit is een kennismakingsgesprek om te kijken of wij bij elkaar passen. Wanneer er een goede match is doe je een coding test. Na deze test volgt een gesprek waarin we dieper ingaan op jouw programmeer ervaring. Tijdens dit gesprek krijg je meteen een aanbod voor een arbeidsovereenkomst.

“Op school leer je de basis, bij Quintor leerde ik de actuele frameworks en de achterliggende concepten.”

Robin van Eijk, Young Professional front-end developer

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

De Quintor masterclasses

Java

.NET

Front-end

Platform Engineering

Analyse

Security