GET INSPIRED

Altijd nieuwsgierig, meer willen weten.
Luisteren wat een ander te vertellen heeft is altijd interessanter
dan je eigen verhaal. Wat jij zelf inbrengt weet je immers al.
​Wat een ander vertelt, kan jouw kennis alleen maar verrijken.

NEVER STOP LEARNING

“Once you stop learning, you start dying.” Een quote van Albert Einstein die de cultuur binnen Quintor perfect typeert. Kennis opdoen, delen, toepassen en verder ontwikkelen. Voor jou is het meer dan werk. Want met nieuwe kennis leg je de basis voor alles. Het zorgt ervoor dat jijzelf, ons bedrijf en onze klanten continu blijven leren en groeien.

In welke fase van je carrière je ook zit; altijd helpen we je vooruit met een doordacht ontwikkelplan. Dat doen we onder meer met een uitgebreid kennisprogramma dat aansluit op jouw behoefte. Voor de junior is er de Masterclass, waarin je in korte tijd wordt opgeleid tot Java of .NET expert. Met ons Senior Development Programma laten we je daarna uitgroeien tot de top van de Nederlandse specialisten op het gebied van informatieanalyse, development of infrastructuur.

Verder ga je werken aan uitdagende projecten waar je nieuwe ervaring opdoet en wordt omringd door collega’s met dezelfde passie voor techniek als jij. Met coaching on the job, zodat je razendsnel stappen zet in de door jou gewenste richting.

Solliciteer nu

DE QUINTOR ACADEMY

Quintor heeft een eigen opleidingsinstituut: de Quintor academy. Van hieruit geven we continu leren en ontwikkelen op een aansprekende en gestructureerde manier vorm. De Quintor academy opent met regelmaat haar deuren. Met bijvoorbeeld kennis- en hands- on sessies en architectuur development programma’s. Bedoeld om bij te blijven en vooral om nog nadrukkelijker het verschil te maken.

De Quintor academy stuwt je samen met alle andere Java en .NET developers naar grotere hoogten.

Door kennis zoveel mogelijk te delen, leren we tenslotte allemaal van elkaar. Daarom laten we elkaar graag zien wat we kunnen en weten. Tegelijkertijd schromen we niet om te zeggen wat een ander beter kan. In de wetenschap dat de slagkracht ligt verscholen in de wijsheid van het hele team.

SUMMERCAMP Ibiza | Frankrijk | Limburg

Picture this: villa in zonnig Zuid-Frankrijk, zwembad, in de koelkast een ijskoud biertje voor lauwwarme avonden bij de BBQ. De volgende morgen weer alle tijd om te doen wat je het allerleukste vindt: nog nooit bedachte software bedenken, programmeren en uitproberen, toveren met apps en lachen met andere ‘nerds’. Geen moment afgeleid door doordeweekse verplichtingen.

Eindelijk eens alle tijd – als je wilt 24 uur per etmaal – om te hacken, programmeren, apps te bouwen, code te schrijven, je te verbazen en dingen ineens te begrijpen, nieuwe technologieën in je zak te steken, van geniaal tot heerlijk nutteloos. De toekomst is er dichterbij dan je denkt. Het geheim: de community is sterker dan de Quintor zelf.

QUINTOR TALKS OP SEMINARS

VAN BEST NAAR BETER

Bij Quintor werken alleen de echte toppers. Ons selectiebeleid is daar volledig op afgestemd. We verwachten diepgaande kennis over uiteenlopende tools, technieken en frameworks. Maar ook een pragmatische instelling en goede communicatieve vaardigheden. Techniek is bij Quintor namelijk geen doel, maar een middel om projecten tot een succes te maken.

Al die getalenteerde developers beginnen met een Masterclass, ons eigen traineeship. In een intensief trainingsprogramma van 11 weken worden ze opgeleid om hun meerwaarde voor het bedrijf en onze opdrachtgevers verder te vergroten. Theoretische kennis wordt daarbij afgewisseld met praktijkopdrachten, onder begeleiding van ‘the best of the best’ van Quintor zelf.

Meetups

Iedere week zijn er bij Quintor meetups over jouw vakgebied. Op deze meetups wordt kennis gedeeld en ervaringen met elkaar uitgewisseld. Daarna drinken we een biertje in de Quintor bar en kletsen we nog even na. Op zo’n meetup ontmoet je wekelijks zo’n 30 coders. En je gaat geheid geïnspireerd naar huis.

Go to meetups

Innovation board

Loop je al een tijdje rond met een goed idee en branden je handen om daar mee aan de slag te gaan? Dan pitch je je idee. Als jouw idee innovatief is en jij barst van de ambitie om het te gaan doen dan krijg je van Quintor tijd, geld en kennis om daar mee aan de slag te gaan.

Pitch your idea

Staq

Quintor organiseert sinds 2016 StaQ. Een dag aan de slag met technologieën die in het dagelijks leven gebruikt worden door onze analisten, developers en platform engineers. Een inspirerende conferentie voor onze collega’s en relaties uit het onderwijs en werkveld.

Ga naar StaQ