GET INSPIRED

Altijd nieuwsgierig, meer willen weten.
Luisteren wat een ander te vertellen heeft is altijd interessanter
dan je eigen verhaal. Wat jij zelf inbrengt weet je immers al.
​Wat een ander vertelt, kan jouw kennis alleen maar verrijken.

YOU NEVER STOP LEARNING

Dromen in code, denken in code, het laten het werken in code. Altijd weer de best werkende software leveren, dat is voor ons de continue jacht op kennis, een hele wetenschap, een manier van leven. Kennis verspreiden via presentaties en kennissessies, waar we zelf ook weer slimmer van worden. We speuren de wereld af naar nieuwe technologieën. Onze drive? De volgende dag op een nog hoger niveau software maken dan de dag ervoor.

“Once you stop learning, you start dying”

Dat vond Albert Einstein. En dat is niet de eerste de beste. Wij zijn het hartgrondig met hem eens. Daarom hechten we veel waarde in kennis delen en kennis opdoen. Want nieuwe kennis is de basis voor de toekomst.

Let’s play

WE LIKE TO SHARE (Y)OUR KNOWLEGDE

Picture this:
Villa in zonnig Zuid-Frankrijk, zwembad, Een koelkast met ijskoud bier, BBQ heet gestookt voor de spareribs. Alle tijd om te doen wat je het allerleukste vindt: nog nooit bedachte software bedenken, programmeren en uitproberen, toveren met apps en lachen met andere ‘nerds’. Geen moment afgeleid door doordeweekse verplichtingen. De hele dag codekloppen achter je laptop zonder dat iemand roept “leg dat ding eens aan de kant” Het klinkt als de ‘Perfect holiday’. En dat is het ook. De Summercamps van Quintor zijn legendarisch. Zorg dat jij er de volgende keer ook bij bent.

QUINTOR UNIVERSITY

Bij de ‘Quintor University’ staan de deuren wagenwijd open om coders naar grotere hoogte te brengen. Wij geloven erin dat als je kennis deelt je er een veelvoud van kennis voor terugkrijgt.
Of wij de wijsheid in pacht hebben? We denken van niet; onze diepste drijfveer is om de wereld van de softwareontwikkeling in haar geheel steeds verder te verbeteren. Want uiteindelijk worden de coders van Quintor daar vanzelf ook beter van en daar profiteren onze opdrachtgevers van. Daarom organiseren wij jaarlijks een StaQ conferentie voor en door Coders en sponsoren wij ieder jaar grote conferenties zoals Jfall.

Quintor back to school
Daarnaast zijn we zelf erg actief bij Hogescholen en Universiteiten, met workshops, gastcolleges en inspirerende lezingen en verzorgen we volledige minoren en college reeksen op het gebied van Java, Agile Analyse en Blockchain.

Meetups

Iedere week zijn er bij Quintor meetups over jouw vakgebied. Op deze meetups wordt kennis gedeeld en ervaringen met elkaar uitgewisseld. En daarna drinken we een biertje in de Quintor bar en kletsen we nog even na. Op zo’n meetup ontmoet je wekelijks zo’n 30 coders. En je gaat geheid geïnspireerd naar huis.

Go to meetups

Innovation board

Loop je al een tijdje rond met een goed idee en branden je handen om daar mee aan de slag te gaan. Dan pitch je je idee. Als jouw idee innovatief is en jij barst van de ambitie om het te gaan doen dan krijg je van Quintor tijd, geld en kennis om daar mee aan de slag te gaan.

Pitch your idea

Staq

Quintor organiseert sinds 2016 StaQ. Een dag aan de slag met technologieën die in het dagelijks leven gebruikt worden door onze analisten, developers en platform engineers. Een inspirerende conferentie voor onze collega’s en relaties uit het onderwijs en werkveld.

Ga naar StaQ