Vanwege uitbreiding is binnen Quintor een vacature ontstaan voor een managementassistent(e) in Amersfoort en Deventer. Een fulltime job verdeeld over twee locaties. Lijkt jou dat iets? Lees dan snel verder.

Quintor is een snelgroeiend IT-bedrijf met kantoren in Amersfoort, Den Haag, Deventer, Den Bosch en Groningen. Op dit moment hebben we 200 medewerkers in dienst. We helpen onze klanten met complexe IT uitdagingen, je kunt hierbij denken aan organisaties zoals DUO, ING, Rabobank, Essent en RDW.

We zoeken voor ons secretariaat een fulltime managementassistent(e) voor onze twee vestigingen in Amersfoort en Deventer. In deze functie ben jij samen met de andere managementassistentes verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze kantoren. Daarnaast werk je samen met de teammanagers zodat zij, en de consultants hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Doordat je betrokken wordt bij zowel commerciële, organisatorische en financiële aspecten van ons bedrijf, ben je in staat zelfstandig te werken, mee te denken en deel je graag jouw creatieve ideeën met ons.

Hoe ziet jouw week er uit?
Geen dag is hetzelfde, want je houdt je met veel verschillende onderwerpen bezig. Zo ben je bezig met verschillende HR-werkzaamheden. Denk aan het opstellen en uitwerken van arbeidsovereenkomsten en voortgangsgesprekken, agendabeheer en het bijhouden van personeelsadministratie. Ook ondersteun je de financiële afdeling bij het verzamelen van alle timesheets.

We vinden plezier hebben in ons werk belangrijk. Een fijne werkplek hoort daar ook bij. Daar draag jij je steentje aan bij, door samen met je collega’s evenementen en uitjes te organiseren en zorg te dragen aan onze kantoren.

Wat vragen we van jou?
Je bent het gezicht van de locaties en het eerste aanspreekpunt. Daarom ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een fijne werkplek waarin iedereen zich prettig voelt. Jij hebt oog voor detail en een vooruitziende blik. Je ontzorgt en verzorgt.

Het is belangrijk dat je je goed kunt verplaatsen in onze medewerkers en meedenkt over oplossingen. Je doet graag mee aan een potje tafelvoetbal, maar wanneer de volgende bezoeker aanbelt weet je ook de rust weer terug te laten keren.

Je bent cijfermatig goed onderlegd en gaat nauwkeurig te werk, zelfs als een andere taak alweer de aandacht behoeft. Door jouw flexibele houding ben jij in staat om de verschillende taken op een professionele manier uit te voeren.
Door de veelzijdigheid en verantwoordelijkheden die jij draagt, verwachten wij een afgeronde Hbo-opleiding en werkervaring in een soortgelijke rol.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Je salaris is niet ‘competitief’ en niet ‘marktconform’, want die termen zeggen ons allebei niks. Afhankelijk van je kennis en kunde bespreken we samen je salaris.
  • Een leuke, open en informele werksfeer met een divers en professioneel team dat dingen voor elkaar krijgt.
  • Wij betalen je telefoonabonnement.
  • Een goede pensioenregeling, waarbij wij zo’n 80% van je pensioenpremie voor onze rekening nemen.
  • Reiskostenvergoeding
  • In een snelgroeiende omgeving krijg je de kans om je eigen vaardigheden toe te passen en nieuwe te ontdekken.

Klinkt goed. En nu?

Jij hebt waarschijnlijk een hoop vragen en wij willen jou ook graag leren kennen. Neem eens contact met ons op via onderstaand formulier, dan spreken we binnenkort af. Liever direct contact? Bel Dirk op 06-38172642 of mail naar ddolfin@quintor.nl

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.