Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken om jou klaar te stomen voor je eerste project.

Wanneer jij meedoet aan ons Young Professional Programma begin je met een masterclass. In 11 weken tijd ga je de diepte op het gebied van Java, .NET, Front-end development, security, analyse of platform engineering. Wat houden deze masterclasses in?

Java of .NET masterclass

Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot Java- of .NET expert in een enterprise omgeving. De masterclasses bestaan uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren Java en .NET architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in frameworks zoals Spring, Hibernate, Junit, Mockito, Gradle en ook Angular. Ook thema’s als beveiliging, Web-scale, code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod. Je beëindigt de masterclass met een aantal certificeringen op het gebied van Java (OCP) of .NET (Entity framework, ASP.NET MVC, NuGet en TFS) en als certified scrummaster.

Front-end masterclass

Het liefste bezig met de front-end, maar laat je Photoshop liever links liggen? Dan is de technische front-end masterclass iets voor jou! Wanneer je in de masterclass in 11 weken bent opgeleid tot front-end developer binnen Quintor, ben je veel meer dan zomaar een Javascripter. Je bent in staat om in een state-of-the-art architectuur te werken en je voelt je prettig in een omgeving met frameworks zoals Angular, React en Vue. Je leert ook hoe je een front-end applicatie kan combineren met een professionele ontwikkelstraat. Een applicatie die door jou gemaakt wordt is uitvoerig getest met unit-, integratie- en end-to-end testen. Middels continuous delivery kan meerdere keren per dag naar productie worden gedeployed via bijvoorbeeld Docker containers. De masterclass eindigt met een 2 weken durende case, waarin alle elementen terug komen.

“Door de masterclass leer je niet alleen hoe je dingen doet maar ook waarom je ze zo doet.”

Samuel Middendorp, deelnemer Java masterclass

Platform engineering masterclass

Hierin word je opgeleid tot expert in de wereld van ops, devops en PAAS oplossingen. De masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van hypervisors, storage, networking, intrusion detection en prevention, automated provisioning, container platforms inclusief Docker clustering en application servers, databases en voip en mail oplossingen. Ook code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod, zodat je als platform engineer in staat bent om de brug te zijn naar diverse ontwikkel afdelingen. Je sluit de masterclass af met een aantal certificeringen op het gebied van Linux, Windows en wordt gecertificeerd in het Kanban proces.

Security masterclass

Onze nieuwste toevoeging aan de masterclasses is de security-tak. Leer alles op het gebied van pentesting, secure coding en infra architectuur.
Ook deze masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren security engineers.Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van pentesting, logging en auditing, hardening, alerting, CI/CD, infra architectuur, secrets management en encryptie. Ook secure coding, data handling en de OWASP top 10 komen aan bod, zodat je als security engineer in staat bent om de brug te zijn naar security-, ontwikkel- en beheer afdelingen.

Analyse masterclass

Leer alles over de werkwijze van een Agile analist binnen Quintor. In de voorfase van een project stel je volgens onze bewezen aanpak in een kort tijdsbestek een ingeschatte & geprioriteerde product backlog op met behulp van user stories. Je maakt gebruik van deliverables zoals use-case models, activity diagrams, het domein model & wireframes.

Tijdens de realisatiefase ben je samen met de product owner verantwoordelijk voor de product backlog. Je maakt user stories ‘Ready’ en schakelt hierover met de product owner, stakeholders en het team. Je bent uiteraard actief betrokken bij de sprintplanning, backlog refinement sessies en het bijwerken van de analyse deliverables. Bij grotere projecten verdeel je de user stories over diverse teams zodat deze in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

Kan je niet wachten om te starten met een van onze masterclasses? Check dan hier alle programma’s en bijbehorende masterclasses.

De Quintor masterclasses

Java

.NET

Front-end

Platform Engineering

Analyse

Security