Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken om jou klaar te stomen voor je eerste project.

Wanneer jij mee doet aan ons Young Professional Programma begin je met een masterclass op het gebied van Java, .NET, Front-end development of platform engineering. Wat houden deze masterclasses in?

Java en .NET Masterclass

Het Young Professional programma begint met de masterclass Java of .NET. Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot Java- of .NET expert in een enterprise omgeving. De masterclasses bestaan uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren Java en .NET architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in frameworks zoals Spring, Hibernate, Junit, Mockito, Gradle en AngularJS. Ook thema’s als beveiliging, Web-scale, code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod. Je beëindigt de masterclass met een aantal certificeringen op het gebied van Java (OCA en OCP Java 8) of .NET (Entity framework, ASP.NET MVC, NuGet en TFS) en als certified Scrummaster.

Front-end Masterclass

Het liefste bezig met de front-end, maar laat je Photoshop liever links liggen? Dan is de technische front-end Materclass iets voor jou! Wanneer je in de Masterclass in 11 weken bent opgeleid tot front-end developer binnen Quintor, ben je veel meer dan zomaar een Javascripter. Je bent in staat om in een state-of-the-art architectuur te werken en je voelt je prettig in een omgeving met frameworks zoals Angular, React en Polymer. Je leert ook hoe je een front-end applicatie kan combineren met een professionele ontwikkelstraat. Een applicatie die door jou gemaakt wordt is uitvoerig getest met unit-, integratie- en end-to-end testen. Middels continuous delivery kan meerdere keren per dag naar productie worden gedeployd via bijvoorbeeld Docker containers. De Masterclass eindigt met een 2 weken durende case, waarin alle elementen terug komen.

Platform Engineering Masterclass

Een fulltime trainingsprogramma van 11 weken waarin je wordt opgeleid tot expert in de wereld van ops, devops, en PAAS oplossingen. De Masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren architecten. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van hypervisors, storage, networking, intrusion detection en prevention, automated provisioning, container plaforms inclusief Docker clustering, en application servers, databases en voip en mail oplossingen. Ook code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod, zodat je als platform engineer in staat bent om de brug te zijn naar diverse ontwikkel afdelingen. Je beëindigt het young professional programma met een aantal certificeringen op het gebied van Linux, windows en wordt gecertificeerd in het kanban proces.

Kan je niet wachten om te starten met een van onze masterclasses? Check onze vacatures op de carrière pagina.