Quintor heeft voor HeadFirst een app ontwikkeld waarmee HeadFirst mobiel matchen van zelfstandig ondernemers en leveranciers met opdrachtgevers faciliteert. Met de HeadFirst-app kunnen professionals zich nu realtime, gemakkelijk en snel oriënteren en inschrijven op een nieuwe opdracht.

Realtime reageren en bieden op een opdracht

Met deze nieuwe app speelt HeadFirst in op het groeiend gebruik van mobiele devices. Daarnaast speelt HeadFirst met de app in op Het Nieuwe Werken, waarbij plaatsonafhankelijk werken en 24/7 bereikbaarheid de belangrijkste kenmerken zijn. Mike Kruiswijk, operationeel directeur bij HeadFirst: ‘Door onze app kan de zelfstandig ondernemer of leverancier real time reageren en bieden op een opdracht en is altijd en overal optimaal geïnformeerd. Dit kan aan de vraag- en de aanbodzijde net het verschil maken bij de zoektocht naar de juiste match qua kennis en kunde.’

Direct bieden op een opdracht via HeadFirst-app

Het mobiele matchen betekent voor zelfstandig ondernemers en leveranciers dat zij 24/7 en op elke locatie snel inzicht hebben in relevant nieuws over de meest actuele opdrachten. De gebruiker van een mobiel device krijgt via de app een waarschuwing als er een nieuwe, voor hem of haar relevante opdracht binnenkomt.

Over HeadFirst

HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties. HeadFirst zet per werkdag gemiddeld 1.500 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en heeft in 2010 een omzet van € 225 miljoen behaald. HeadFirst werkt voor grote opdrachtgevers bij de overheid, het bank- en verzekeringswezen, industrie en nutsbedrijven.

Quintor

Quintor heeft de mobiele app voor HeadFirst ontwikkeld in haar Mobile development center. Hierbij is gebruik gemaakt van een techniek waarbij de app slechts één keer hoeft te worden ontwikkeld en vervolgens kan draaien op alle ondersteunde mobiele devices. Hierdoor zijn zowel de ontwikkel- als de onderhoudskosten aanzienlijk lager dan bij native ontwikkeling. Een tweede voordeel is dat de doorlooptijd van het project aanzienlijk kon worden verkort.