Sjors Hekerman vond zijn afstudeerplek bij Quintor in Den Bosch. Dat beviel hem zo goed dat hij na zijn afstuderen gelijk naar het Young Professional Programma is doorgestroomd.

“Voordat ik bij Quintor ben begonnen studeerde ik Informatica op de Avans Hogeschool. De reden dat ik voor Quintor heb gekozen is omdat ze een groot aantal interessante afstudeeropdrachten hadden liggen en het mij een erg leuk bedrijf leek. Na een eerste kennismakingsgesprek kreeg ik de indruk dat er een goede sfeer hangt. Daarnaast sprak het mij ook erg aan hoe het afstuderen werd begeleid. Zo is er bijvoorbeeld elke twee weken een demo waarin je je voortgang kunt delen met je begeleiders en medeafstudeerders. Dit zorgt ervoor dat je zelf sneller je eigen progressie ziet, wat mij erg motiveerde. Ook was het leuk om te zien waar de andere afstudeerders zich mee bezig hielden. Buiten de demo’s om kon ik altijd terecht bij mijn begeleiders voor vragen. Zij namen ook de tijd om deze te beantwoorden.

'Buiten de demo’s om kon ik altijd terecht bij mijn begeleiders voor vragen.'

Naast mijn positieve blik over het inhoudelijke deel van Quintor, vind ik het ook een top bedrijf met een fijne sfeer. Er zijn regelmatig borrels of andere uitjes waar iedereen aan kan deelnemen. Zo leer je je collega’s beter kennen en heb je ook nog eens plezier tijdens je afstuderen naast al het zwoegen.

Als ik opnieuw zou kunnen kiezen, had ik uiteraard weer voor Quintor gekozen. Zowel vanwege de kwaliteit van de opdrachten en de begeleiding, als de werknemers die jou het gevoel geven dat je erbij hoort. Het is dan ook niet voor niks dat ik hier ben gaan werken na mijn afstuderen, en er nog steeds met plezier zit.”