De markt van maaltijdbezorging is in volle groei. Maaltijden worden veelal bezorgd via een online bezorgplatform.  Op een bezorgplatform kan je eenvoudig maaltijden bestellen en laten bezorgen. In Nederland dicteren partijen zoals Thuisbezorgd.nl, UberEats en Deliveroo de markt. 

Het nadeel van deze grote bezorgdiensten is de hoge commissies die organisaties per transactie in rekening brengen. Per bestelling moet namelijk tussen de 10 en 30 procent van de omzet afgedragen worden.

Om tegengewicht te bieden aan alle grote online bezorgdiensten, die bijna allemaal in Amerikaanse handen zijn, lijkt het ons geweldig om de lokale ondernemers een alternatief te kunnen bieden. Het alternatief zou volgens ons gebaseerd moeten zijn op een nog te ontwikkelen open platform, waar ondernemers eenvoudig kunnen aansluiten.

Breng de omgeving waarin een bezorgdienst opereert, denk hierbij aan restaurants, payment providers en bezorgdiensten in kaart door middel van het uitvoeren van een contextanalyse.  Werk de context analyse verder uit in actoren, use cases en activiteiten diagrammen en domeinmomodellen en stel de eerste versie van een backlog op voor het realiseren van een onafhankelijk open bezorgplatform.

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Quintor Academy
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!