Quintor heeft het nieuwe transactiesysteem voor MKBnext opgeleverd. Quintor heeft dit systeem compleet opnieuw ontwikkeld en daarmee het platform geschikt gemaakt voor de afhandeling van grote aantallen gebruikers en tegelijkertijd de onderhoudskosten aanzienlijk verlaagd.

MKBnext is een 100% dochter van ABN AMRO. MKBnext biedt dé oplossing voor ondernemers in het MKB die een bedrijf willen kopen of verkopen. Via www.mkbnext.nl krijgt de ondernemer toegang tot hoogwaardige informatie, gescreende transactiepartijen en relevante adviseurs. MKBnext is een onafhankelijk platform dat zich richt op alle ondernemers in Nederland en op transacties met een waarde vanaf 200.000 euro.

De grote groep babyboomers is, vanwege hun leeftijd, een grote motor achter de toenemende bedrijfsoverdrachten. De MKB markt van bedrijfsoverdracht is echter niet transparant. MKBnext speelt op deze twee ontwikkelingen in, door een wegwijzer te zijn in de wereld van bedrijfsoverdracht. MBKnext zorgt voor transparantie door screening en toetsing van de bedrijven en is gespecialiseerd in online bedrijfsoverdracht.

Quintor is de strategische ICT partner voor MKBnext. Het nieuwe systeem heeft Quintor ontwikkeld op basis van de volgende technieken: Java, Alfresco, Java Server Faces. Daarnaast heeft Quintor de Agile / Scrum methodiek toegepast voor de ontwikkeling van MKBnext.