window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-24940512-1');

We are coders Passie voor coding, voorop willen lopen in techniek. Excellente systemen bouwen die aantoonbaar waarde toevoegen voor onze klanten, dat drijft ons.
Wie we zijn2020-12-24T14:55:19+01:00

Quintor in cijfers

Vestigingen

5

Zorgvuldig gekozen locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen. Dankzij onze spreiding bieden we een landelijke dekking. 

Werknemers

178

Een groep professionals met passie voor technologie en samenwerken. Onze mensen leveren kwaliteit, op hoge snelheid.

Omzet

18 mln

Een getal wat elk jaar groeit. Hierdoor blijven we voorop lopen en kunnen we constant innoveren.

‘Onze ambitie: professionaliseren van software development.’

Johan Tillema, CEO

In oktober 2005 hebben we Quintor opgericht. Sindsdien is het snel gegaan. We groeiden van vier naar 178 medewerkers en beschikken over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch en Deventer. Maar bovenal heeft Quintor zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in professionalisering van softwareontwikkeling binnen grote organisaties. De afgelopen jaren hebben we vooral naam gemaakt door het succesvol afronden van omvangrijke en complexe enterprise projecten. En dat blijven we uiteraard onverminderd doen. 

> lees meer

‘Onze mensen ademen technologie.’

René Boere, CTO

De meeste medewerkers van Quintor zijn hooggekwalificeerde techneuten. Mensen die bij wijze van spreken technologie ademen. Dat is niet zomaar. Het vloeit voort uit ons selectiebeleid. We zijn veeleisend, versterken onze gelederen uitsluitend met mensen met bewezen vakmanschap. 

> Lees meer

‘De Agile methodiek sluit naadloos aan op onze no-nonsense behandeling.’

Jan van Beek, COO

Het succes van Quintor een combinatie is van veel factoren. Er is veel vakkennis en ervaring op het gebied van technologie, processen en ondersteunende tooling. En een enorme focus op groei en ontwikkeling. Gecombineerd met een open en no-nonsense bedrijfscultuur zorgt dat voor een bijzondere synergie. 

> Lees meer

Medewerkers aan het woord

Load More Posts

Onze locaties

Groningen

Amersfoort

Den Haag

Deventer

Den Bosch

Ga naar de bovenkant