Wie we zijn2024-01-02T11:19:39+01:00

Quintor in cijfers

Vestigingen

5

Werknemers

174

Omzet

19 mln

Quintor helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van softwareontwikkeling. We maken software die in productie gaat. Software die werkt en die ertoe doet. Dat doen we met name in omvangrijke en complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties en (semi) overheden. Veelal schakelen ze ons in vanwege onze bewezen expertise op het gebied van Java en .Net, Agile analyse, front-end, security en platform engineering.

Quintor is in oktober 2005 opgericht. In de overtuiging dat we software nog beter konden laten aansluiten op de business van klanten. Met hooggekwalificeerde professionals en de juiste technische keuzes als fundament voor succes. In relatief korte tijd groeiden we van vier naar 175 medewerkers. Verspreid over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch en Deventer.

Alleen excellent is goed genoeg

We streven naar perfectie. Naar het bedenken en bouwen van excellente systemen. Daar moet alles voor wijken. En daar is bij Quintor alles op ingericht. Zo maken we onder meer gebruik van een state-of-the art Atlassian ontwikkelstraat, richten we een CI/CD pipeline in en nemen we in projecten alleen genoegen met het behalen van een hoge code coverage.

Ons succes is gestoeld op drie pijlers: techniek en architectuur, een hoogwaardige ontwikkelstraat en het Agile/Scrum proces. Het proces helpt ons om de goede dingen te doen, de architectuur en de ontwikkelstraat helpen ons om de dingen goed te doen. Bij onder meer bij DUO, ING, CJIB, AEGON, TKP, Rabobank, Essent, ABN AMRO en het ministerie van Economische Zaken heeft die aanpak gezorgd voor aansprekende resultaten.

Onze locaties

Amersfoort

Maanlander 14f
3824 MP Amersfoort
+31 33 820 0276

Den Bosch

Havensingel 1
5211 TX Den Bosch
+31 73 203 4067

Den Haag

Zeestraat 66a
2518 AC Den Haag
+31 70 204 4037

Deventer

Zutphenseweg 23
7418 AG Deventer

Groningen

Ubbo Emmiussingel 112
9711 BK Groningen
+31 50 711 5240

Cloud development vraagt om een professionele en doordachte aanpak.

Cloud technologie is bezig aan een onstuitbare opmars en behoort naast Java, .NET, front-end en platform engineering tot de kerncompetenties van Quintor. We bieden cloud oplossingen die naadloos aansluiten op de werkprocessen van organisaties en die zijn geïntegreerd in hun bestaande IT-landschap. Resultaat: kostenbesparing, kwaliteitsverhoging en hogere efficiëntie.

‘De Agile methodiek sluit naadloos aan op onze no-nonsense behandeling.’

’Wat ik persoonlijk het mooiste vind, is wat er met de mensen gebeurt als we bij klanten met onze aanpak software ontwikkelen'. Je ziet dat iedereen in het team beter gaat samenwerken, meer plezier heeft in het werk en beter communiceert. Met als gevolg dat ze samen ook betere resultaten realiseren. In korte tijd zorgen we zo, zonder er over te praten, voor een cultuurverandering.

‘Onze mensen ademen technologie.’

De medewerkers van Quintor zijn hooggekwalificeerde techneuten. Mensen die bij wijze van spreken technologie ademen. Dat is niet zomaar. Het vloeit voort uit ons selectiebeleid. We zijn veeleisend, versterken onze gelederen met mensen met bewezen vakmanschap. De afgelopen jaren hebben we een uniek bedrijf opgebouwd. Door goede en effectieve IT-systemen te ontwikkelen hebben wij voor voor onze klanten aansprekende resultaten gerealiseerd.

Medewerkers aan het woord