We’re everything you need to get in the cloud -and beyond- Quintor heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld tot een bewezen expert op het gebied van cloud native development.
Wie we zijn2021-04-14T02:38:07+01:00

Quintor in cijfers

Vestigingen

5

Werknemers

178

Omzet

18 mln

Ook cloud development vraagt om een professionele en doordachte aanpak.

Johan Tillema, CEO

In oktober 2005 hebben we Quintor opgericht. Sindsdien is het snel gegaan. We groeiden van vier naar 178 medewerkers en beschikken over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch en Deventer. Maar bovenal heeft Quintor zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in cloud technologie en de professionalisering van softwareontwikkeling binnen grote organisaties. De afgelopen jaren hebben we vooral naam gemaakt door het succesvol afronden van omvangrijke en complexe enterprise projecten. En dat blijven we uiteraard onverminderd doen. 

> lees meer

‘Onze mensen ademen technologie.’

René Boere, CTO

De medewerkers van Quintor zijn hooggekwalificeerde techneuten. Mensen die bij wijze van spreken technologie ademen. Dat is niet zomaar. Het vloeit voort uit ons selectiebeleid. We zijn veeleisend, versterken onze gelederen met mensen met bewezen vakmanschap.

> Lees meer

‘De Agile methodiek sluit naadloos aan op onze no-nonsense behandeling.’

Jan van Beek, COO

Het succes van Quintor een combinatie is van veel factoren. Er is veel vakkennis en ervaring op het gebied van technologie, processen en ondersteunende tooling. En een enorme focus op groei en ontwikkeling. Gecombineerd met een open en no-nonsense bedrijfscultuur zorgt dat voor een bijzondere synergie. 

> Lees meer

Onze locaties

Groningen

Amersfoort

Den Haag

Deventer

Den Bosch

Medewerkers aan het woord

Ga naar de bovenkant