Tegenwoordig kan je in de browser applicaties gebruiken die je vroeger wel moest downloaden en installeren, of zelfs kopen op een CD of DVD. Echter zijn de webapplicaties die je tegenwoordig als alternatief kan gebruiken, gelimiteerd door de omgeving waarin ze draaien en de taal die ze gebruiken. Er is geen toegang tot de volledige capaciteiten van jouw computer en er is altijd een vertalingsstap van JavaScript naar instructies die begrepen worden door de hardware die jij gebruikt. 

Quintor heeft een webapplicatie ontwikkeld waarbij veel objecten worden getekend in de browser, tot tienduizenden aan toe. Al deze objecten hebben ook nog invloed op elkaar. Vanwege de eerder genoemde limieten van de browser, kan dit voor vertraging zorgen tijdens het gebruik. Daarom willen wij dat jij gaat kijken naar manieren om Angular en het tekenproces te optimaliseren zodat er zonder moeite 50.000 objecten getekend kunnen worden, die effect op elkaar kunnen hebben bij activiteiten zoals verslepen en resizen.

Adviseer Quintor over de gebruikte tactieken en technieken en demonstreer je bevindingen in een Proof of Concept.

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Quintor Academy
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!