Kickstart your career!

Ons Platform Engineering Young Professional Programma is de vliegende start die jouw carrière nodig heeft. Ben jij net klaar met je opleiding in de richting van Security, Netwerk- en Systeembeheer of IT Infastructure? Met dit uitdagende twee jarige programma loop jij twee stappen voor en maak je binnen no-time de stap naar Senior Platform Engineer met gedegen ervaring op gebieden als Docker en Kubernetes maar ook Cloud Security. Start met een zorgvuldig samengestelde 11 weken durende masterclass en werk gedurende twee jaar aan baanbrekende projecten, onder begeleiding van ervaren Quintor professionals. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je begint met de 11 weken durende masterclass, waarin we je opleiden tot Platform Engineering expert in een enterprise omgeving. De masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren Platform Engineers.

Hierna ga je aan de slag bij je eerste project. Wij gaan aan de hand van jouw competenties kijken wat voor klus goed bij je past en waar je je optimaal kunt door ontwikkelen; zo dicht mogelijk bij jou in de buurt en bij voorkeur in een voltallig Quintor-team om je zo goed mogelijk te begeleiden. Naast je project volg je bij Quintor regelmatig trainingen en hands-on sessies, om je kennis uit te breiden. Op deze manier ben jij straks na twee jaar al een senior platform engineer.

Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond. Tijdens je opleiding heb je kennis opgedaan van moderne ontwikkelmethodes en de Java stack in het bijzonder. Ons trainingsprogramma is intensief, dus je hebt affiniteit met infrastructuur, zodat je het succesvol af kan ronden. Je hebt een passie voor technologie en je bent gedreven in je werk. Ook lijkt het je wat om in scrum teams te werken.

Om je optimaal voor te bereiden op je eerste project volg je eerst onze masterclass.  Je wordt opgeleid tot expert in de wereld van ops, devops, en PAAS oplossingen. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van hypervisors, storage, networking, intrusion detection en prevention, automated provisioning, container plaforms inclusief Docker clustering, en application servers, databases en voip en mail oplossingen. Ook code kwaliteit en ontwikkelstraten komen aan bod, zodat je als platform engineer in staat bent om de brug te zijn naar diverse ontwikkel afdelingen. Je beëindigt het young professional programma met een aantal certificeringen op het gebied van Linux, windows en wordt gecertificeerd in het kanban proces.

1. Infrastructuur
2. OS (Linux Windows)
3. Cryptografie/PKI
4. Netwerk
5. Provisioning
6. Proxy / Reverse Proxy
7. Logging en Monitoring
8. Windows Server
9. Docker
10. CI/CD
11. Kubernetes
12. Java-applicaties

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen voor onze klanten bij jou in de regio
  • Je werkt in scrumteams volgens de Agile methode.
  • Je maakt gebruik van geautomatiseerd testen van infra-as-code oplossingen en zaken als Docker en Kubernetes
  • Je blijft vooroplopen in platform engineering door het volgen van workshops en trainingen.

Een greep uit onze stack: SaltStack, Docker, Kubernetes, TeamCity, Prometheus, Elastic, Mysql, Ansible, Bash, SSL, Apache Tomcat, Nginx, Git, Vagrant, Proxmox en PostgreSQL.

  • Direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid om je in twee jaar te ontwikkelen tot senior developer.
  • Uitdagende projecten bij jou in de buurt.
  • Een team van jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s.
  • Mogelijkheden voor het bezoeken van seminars en events zoals J-Fall, Devoxx en ons eigen Summercamp.

Eerst kom je op gesprek bij een van onze recruiters. Dit is een kennismakingsgesprek om te kijken of wij bij elkaar passen. Wanneer er een goede match is doe je een coding test. Na deze test volgt een gesprek waarin we dieper ingaan op jouw programmeer ervaring. Tijdens dit gesprek krijg je meteen een aanbod voor een arbeidsovereenkomst.

“Op school leer je de basis, bij Quintor leerde ik de actuele frameworks en de achterliggende concepten.”

Robin van Eijk, Young Professional front-end developer

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

De Quintor masterclasses

Java

.NET

Front-end

Platform Engineering

Analyse

Security