Boost your career at Quintor Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt vooruit, jezelf naar een nog hoger niveau brengen. Vacatures
Carriere2021-04-13T22:44:04+01:00

Daarom Quintor.

High performance teams

Werk in goed op elkaar ingespeelde teams die meer dan bovengemiddeld presteren.

Accent op innovatie

Bij Quintor hebben we een ongelimiteerde nieuwsgierigheid naar nieuwe technologieën.

Senior Development Programma

Groei tot de top van de Nederlandse specialisten op het gebied van architectuur.

Een uitgebreid aanbod aan trainingen, seminars en cursussen. Zorgvuldig samengesteld op basis van grote hoeveelheid informatie die in de organisatie aanwezig is.

Wij werken met zorgvuldig samengestelde High Performance Teams. Goed op elkaar ingespeelde teams die meer dan bovengemiddeld presteren.

Cloud technologie is bezig aan een onstuitbare opmars. En dus behoort naast Java, .NET, Front-end en Platform engineering ook cloud tot de kerncompetenties van Quintor.

De medewerkers van Quintor zijn hooggekwalificeerde techneuten. Mensen die bij wijze van spreken technologie ademen. Dat is niet zomaar. Het vloeit voort uit ons selectiebeleid. We zijn veeleisend, versterken onze gelederen met mensen met bewezen vakmanschap.

Arjen Wassink, Managing Consultant Naast Groningen beschikt Quintor tevens over een vestiging in Amersfoort. Arjen Wassink is als Managing Consultant onder meer verantwoordelijk voor het uitbouwen van het [...]

Uitdagende projecten

Kwaliteit leveren zodat we altijd naar productie kunnen gaan.

De nieuwste technologieën

Krijg de kans om te werken met de nieuwste frameworks. Bij Quintor zorgen we er voor dat je altijd voorop loopt.

Gedreven collega’s

In een Quintor team werk je met collega’s die net als jij het beste uit zichzelf willen halen.

Werken bij Quintor

Quintorianen zijn ambitieus en veeleisend. Onmisbare eigenschappen om het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken. Tegelijkertijd houden we vast aan onze open en informele cultuur. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen en een ongedwongen werksfeer.  Die collectieve ambitie en onderlinge betrokkenheid maken Quintor  tot een bedrijf waar je graag bij wilt horen.

Onze diensten

Quintor ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt high-end oplossingen op basis van Amazon Web Services of Azure.

Wij adviseren organisaties door op maat gemaakt en strategisch advies te bieden over de cloud en alle bijbehorende mogelijkheden.

Met een goed doordachte, cloud(-native) architectuur kunt u de voordelen van de cloud optimaal benutten. Zo speelt u flexibeler in op veranderingen en kunt u gerichter inzetten op innovatie.

De Quintor specialisten zijn AWS / Azure gecertificeerd en beschikken over veel praktijkervaring

Quintor helpt organisaties migreren naar de AWS of Azure cloud waardoor uw IT-kosten verlagen, de productiviteit verbetert en flexibiliteit toeneemt.

Migraties naar AWS of Azure omvatten het verplaatsen van elke workload – applicatie, website, database, opslag, fysieke of virtuele server of een volledig datacenter – van een lokale omgeving, hostingfaciliteit of andere public cloud naar AWS of Azure

Quintor neemt projecten turn-key aan, waarbij we het traject van analyse tot beheer uitvoeren.

Om slagvaardig te opereren hebben we al onze kennis en expertise gebundeld in de Quintor software factory. Een hoogwaardig platform van methoden, technieken, tools, frameworks en best practices. De software factory helpt ons om projecten snel en efficiënt uit te voeren, met een hoge kwaliteit en voorspelbaarheid.

Vanuit een pragmatische insteek, op basis van jarenlange ervaring, helpen onze software architecten organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van architectuur. De kracht van Quintor zit zowel in het opstellen als in het implementeren van een architectuur. Quintor is in staat de opgestelde architectuur samen met klanten zodanig te implementeren, dat het werken onder architectuur integraal onderdeel wordt van de werkwijze van de betreffende organisatie.

Wij werken met zorgvuldig samengestelde High performance teams. Goed op elkaar ingespeelde teams die meer dan bovengemiddeld presteren.

De leden van een high performance team werken op een bijzondere manier met elkaar samen. Vaardigheden en persoonlijkheden vullen elkaar aan en iedereen voelt zich verantwoordelijk voor het succes van het hele team. Voortdurend coachen, inspireren en motiveren ze elkaar. Met maar één doel: samen tijdens projecten tot uitzonderlijke prestaties komen.

Quintor helpt organisaties bij elke stap van hun cloud-native ontwikkelingsprojecten – van de strategie, opzet, migratie en implementatie van het platform tot het analyseren van een bestaand applicatieportfolio. We zorgen dat onze klanten klein kunnen beginnen en snel waarde kunnen tonen om vervolgens op te schalen; investeren in het juiste platform, de juiste tools en methoden.

Applicaties ontwikkelen welke ten volle de kracht van cloud computing ondersteunen is een volledig andere wereld binnen software development.

Public Cloud providers zoals Amazon AWS, Google Gloud, Azure of Heroku voorzien je van een modere toolset welke je toelaten om projecten te realiseren die niet mogelijk zouden zijn in klassieke technologieën.

Zowel de toolset van CloudNative development is diverser dan in de klassieke ontwikkelingsprojecten – gaande van serverloze applicaties en data streaming services tot erg gespecialiseerde data-store solutions – ook de mix van programmeertalen toont een grotere variëteit (Java, NodeJS en Python).

De specialisten van Quintor beschikken over veel ervaring met het uitvoeren van software ontwikkelprojecten. We richten ons hierbij primair op het Java en .NET platform, JVM talen en scripting. Op basis van deze technologie hebben we inmiddels een groot aantal omvangrijke systemen ontwikkeld. Onze specialisten realiseren of inhouse of bij onze klanten duurzame IT systemen, die naadloos aansluiten bij de wensen van de business.

Onze specialisten zijn gecertificeerd volgens de laatste standaarden. Dit houdt in dan zij kunnen werken met de nieuwste tools en frameworks op het gebied van Java en .NET development.

Wij werken met verschillende technieken zoals Java, Scala, Python, C#, JavaScript, AWS, Azure, Angular, React en Kubernetes.

De ontwikkelingen op het gebied van front-end gaan razendsnel. Gebruikers communiceren via meerdere kanalen met back-end systemen, via web-interfaces maar ook via apps en REST interfaces. 24×7 beschikbaarheid is de norm. Een nieuwe release? Graag volledig geautomatiseerd getest en snel naar productie. Hoe ontwikkel je op een professionele manier een front-end? Hoe ga je om met alle nieuwe front-end frameworks, wanneer gebruik je een component-based framework, wanneer dependency-injection? Hoe test je een front-end, welke tooling pas je toe? Hoe ziet een front-end deployment pipeline eruit? Hoe om te gaan met security en logging…

Quintor heeft een heldere kijk op dit onderwerp. Over hoe je een front-end applicatie kan combineren met een professionele ontwikkelstraat. Een applicatie die gemaakt wordt testen met unit-, integratie- en end-to-end-testen. Middels continuous delivery meerdere keren per dag naar productie deployen via bijvoorbeeld Docker containers, en hoe frameworks zoals Angular, React en Vue efficient toe te passen.

Quintor heeft een unieke visie en aanpak om informatieanalyse in een agile project succesvol te laten verlopen.

In de voorfase van een project stellen we volgens onze bewezen aanpak in een kort tijdsbestek een ingeschatte & geprioriteerde product backlog op met behulp van user stories. Hierbij maken we gebruik van deliverables zoals use-case models, activity diagrams, het domein model & wireframes.

Tijdens de realisatiefase werkt de analist samen met de product owner verantwoordelijk voor de product backlog. Deze maakt user stories ‘Ready’ en schakelt hierover met de product owner, stakeholders en het team. De analist isactief betrokken bij de sprintplanning, backlog refinement sessies en het bijwerken van de analyse deliverables. Bij grotere projecten verdelen we de user stories over diverse teams zodat deze in de juiste volgorde worden uitgevoerd.

Infrastructure as code. Door de toepassing van cloud en container technologie worden we als software engineers meer en meer betrokken bij de inrichting van infrastructuren. Binnen Quintor noemen we dat ‘platform engineering’. Automate everything!

In het snel veranderende IT landschap met nieuwe applicatie architecturen, microservices, hybride landschappen waar alles praat met alles, is het een uitdaging dat alle afdelingen betrokken zijn bij het naar productie brengen van een applicatie. Wat belangrijk is dat er een platform wordt gecreëerd met keten monitoring, centrale logging en geautomatiseerde uitrol. Als het geautomatiseerd is, kan het worden getest in een CI omgeving en op deze manier kan de testomgeving en productieomgeving gelijk worden gehouden. Vanuit niets, met een druk op een knop kunnen we een infrastructuur uitrollen, inclusief netwerk, virtualisatie, provisioning, webservices, containerplatformen en complete clusters.

Quintor is specialist in het bouwen van hoog beschikbare ontwikkelomgevingen, die de basis vormen voor efficiënte ontwikkelprocessen. Wij ondersteunen softwareontwikkelaars, DevOps-teams en online dienstverleners ongeacht het onderliggende ontwikkelplatform.

Op elk moment klaar zijn om in productie te gaan (Continuous Deployment) wordt steeds belangrijker voor onze klanten en daarom zijn Agile werken en CI/CD niet meer weg te denken. Testautomatisering stelt u in staat om sneller en goedkoper te testen, de testdekking te verhogen en daarmee risico’s te verminderen.

Ook is testautomatisering belangrijk bij de invoering van Agile, devops en continuous integration.

De Quintor specialisten veel ervaring met het volledig geautomatiseerd testen van IT systemen en de hiervoor benodigde tooling en architectuur.

Quintor zorgt dat uw IT-systemen elke dag probleemloos functioneren. Door constante online monitoring en met proactieve ondersteuning op afstand en op locatie.

Quintor beschikt over een uitgebreid aanbod aan trainingen en cursussen. Zorgvuldig samengesteld op basis van grote hoeveelheid informatie die in de organisatie aanwezig is.

Wij verzorgen completen opleidingstrajecten voor onze klanten. Daarvoor, en ook voor andere cursussen, is door Quintor een elektronische leeromgeving ingericht.

Samen met de klant worden de wensen en leerbehoeften zorgvuldig geïnventariseerd. Dit resulteert in een op maat ontwikkeld opleidingsprogramma. Volledig toegespitst op de klantsituatie.

Quintor voert adviestrajecten uit voor IT-vraagstukken. De wensen en behoeften zijn uiteraard per organisatie en situatie verschillend. Daarom denken onze specialisten graag met u mee en helpen ze u bij het vinden van de juiste oplossing.

Wij hebben specialisten op het gebied van:
– Cloud architectuur
– Cloud native softwareontwikkeling
– Cloud infrastructuur
– Software architectuur
– IT-Infrastructuur
– Grootschalige IT projecten
– Agile projectaanpak
– Agile analyse
– Ontwikkelstraat inrichting

Interviews met Quintor medewerkers

Onze cultuur

Picture this: villa in zonnig Zuid-Frankrijk, zwembad, in de koelkast een ijskoud biertje voor lauwwarme avonden bij de BBQ. De volgende morgen weer alle tijd om te doen wat je het allerleukste vindt: nog nooit bedachte software bedenken, programmeren en uitproberen, toveren met apps en lachen met andere ‘nerds’. Geen moment afgeleid door doordeweekse verplichtingen.

Eindelijk eens alle tijd – als je wilt 24 uur per etmaal – om te hacken, programmeren, apps te bouwen, code te schrijven, je te verbazen en dingen ineens te begrijpen, nieuwe technologieën in je zak te steken, van geniaal tot heerlijk nutteloos. De toekomst is er dichterbij dan je denkt. Het geheim: de community is sterker dan de Quintor zelf.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter Groningen & Den Haag
06 – 38172642

Vacatures

Enthousiaste Starter Campus Recruitment

Ben jij het communicatieve wonder die zijn functie in een callcenter (of een soortgelijke functie) is ontgroeid? Klaar om je verder te gaan ontwikkelen als Campus Recruiter en talenten [...]

Campus Recruiter

Krijg je energie van nieuwe contacten leggen met studenten en starters? Hou je ervan om deze doelgroep te bellen, mailen, aanschrijven via LinkedIn en te spreken op evenementen? Vind [...]

Java Software Architect

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen in je teams. [...]

Java Developer

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je als Java Developer een belangrijke bijdrage aan je team. Je positief kritische en analytische houding [...]

Front-end Developer

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Front-end softwareontwikkeling lever je als Front-end Developer een belangrijke bijdrage aan je team. Je positief kritische en analytische houding [...]

.NET Developer

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van .Net softwareontwikkeling lever je als .Net Developer een belangrijke bijdrage aan je team. Je positief kritische en analytische houding [...]

Ga naar de bovenkant