Actually pretty good coders

Quintor is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in een nichemarkt. Die met zorg opgebouwde voorsprong willen we steeds verder uitbouwen. Vandaar dat er bij ons uitsluitend mensen werken met een bovengemiddeld kennisniveau. Gedreven developers en architecten die zichzelf continu willen verbeteren en tot de absolute top willen behoren.

Van best naar beter

Bij Quintor werken alleen de echte toppers. Ons selectiebeleid is daar volledig op afgestemd. We verwachten diepgaande kennis over uiteenlopende tools, technieken en frameworks. Maar ook een pragmatische instelling en goede communicatieve vaardigheden. Techniek is bij Quintor namelijk geen doel, maar een middel om projecten tot een succes te maken.

Masterclass

Al die getalenteerde developers beginnen met een Masterclass, ons eigen traineeship. In een intensief trainingsprogramma van 11 weken worden ze opgeleid om hun meerwaarde voor het bedrijf en onze opdrachtgevers verder te vergroten. Theoretische kennis wordt daarbij afgewisseld met praktijkopdrachten, onder begeleiding van ‘the best of the best’ van Quintor zelf.