Een bioscoopzaal tot de nok toe gevuld, met daarnaast twee grote zalen waar de keynote integraal werd uitgezonden. 3500 bezoekers van 777 verschillende bedrijven uit meer dan 40 landen bij ‘The Java community conference’ en binnen 5 minuten staat Quintor bovenaan de presentatie als een van de organisaties waarvan de meeste bezoekers naar Devoxx komen.

Kennisdeling, interactie met de community, op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen zijn een aantal redenen waarom we dit jaar met 91 collega’s naar Devoxx in Antwerpen zijn gegaan. Jezelf bij laten praten door Mark Reinhold en Brian Goetz over de laatste ontwikkelingen binnen Java, rijen dik voor de deur om te kijken naar het enthousiasme en de codesnelheid van Venkat Subramaniam of kijken naar de laatste ontwikkelingen binnen de Cloud, Big Data of Future Java ontwikkelingen.

Voor de bezoekers een erg leuke ervaring, vandaag en morgen nog een hoop workshops en lezingen, voor ieder wat wils. Het blijkt maar eens te meer dat we vanuit Quintor toch voorlopen met kennisdeling.