Een mooie mijlpaal in het bestaan van Quintor is de opening van ons nieuwe kantoor in Den Bosch. Per 1 oktober openen we onze deuren aan de Parade 29, recht tegenover de Sint Jan in hartje Den Bosch.

De ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren niet stil gestaan, we zijn gegroeid naar 170 medewerkers, hebben succesvolle kantoren in Amersfoort, Den Haag en Groningen en klanten door heel Nederland. Een logische stap was dan ook de stap naar Zuid Nederland zodat we daar nog beter onze klanten van dienst kunnen zijn en kunnen inspelen op de lokale wensen.

Wij zijn software ontwikkelaars

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen. En dat is nog maar één van de vier voornaamste pijlers onder ons succes.