Afgelopen jaar heeft Quintor twee certificerings-trainingen voor AWS Developer Associate Certificering georganiseerd. Aangezien er meer medewerkers geïnteresseerd zijn in het behalen van de AWS Developer Associate Certificering starten we binnenkort weer een online training.

Afgelopen jaar heeft Quintor twee certificerings-trainingen voor het behalen van de AWS Developer Associate Certificering gegeven voor een groep medewerkers. In de certificerings-training hebben we 10 online sessies gehouden waarin we de lesstof van de zelfstudie behandeld hebben. En met resultaat! Ondertussen hebben deze collega’s hun AWS Developer Associate certificaat behaald.

Aangezien er meer medewerkers geïnteresseerd zijn in het behalen van de AWS Developer Associate Certificering starten we binnenkort weer een online certificerings-training.

De certificerings-training bestaat uit 10 online sessies om de twee weken via online-conferencing, plus zelfstudie tussen de sessie momenten door. De zelfstudie zal 3 á 4 uur per week vergen. De certificerings-training is bedoeld voor medewerkers die meer van AWS en applicatie ontwikkeling in AWS willen weten en de certificering willen halen. Eindstudie voor het examen zal dan nog +/- 8 uur vergen. De training loopt tot en met maart 2021.