Dinsdag 18 april hebben we de samenwerkingsovereenkomst met de Hogeschool Utrecht officieel ondertekend. Daarmee bevestigen we de jarenlange goede samenwerking en kijken we uit naar de toekomst. We hebben hier op feestelijke wijze bij stilgestaan samen met onder andere opleidingsmanager Dorine Tamis, instituutsdirecteur Stella Kuin en natuurlijk diverse studenten en docenten waarmee Quintor heeft samengewerkt.

Het betreft een langdurige samenwerking die voor beide partijen veel voordelen biedt. Er zijn leuke plannen gemaakt: zo kunnen we elk collegejaar uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aanbieden, geven we gastcolleges of zelfs volledige modules en denken we mee over het vernieuwen van het lesmateriaal. Ook gaan we natuurlijk door met de Quintor Summerschool,  waarmee ambitieuze HU-studenten met behulp van Quintor een Java certificering kunnen behalen.

Door dit alles wordt de overgang tussen studie en arbeidsmarkt kleiner. Studenten komen nog meer in aanraking met de technieken en frameworks waar we als Quintor dagelijks mee werken en ook docenten blijven up-to-date. Vanuit Quintor is kennisdeling een essentieel onderdeel van onze filosofie, samenwerkingen als deze stellen ons in staat onze kennis te verspreiden en op deze manier de interesse voor software development en uiteraard Quintor te vergroten.