Bij Quintor gebruiken wij Linux voor onze servers. Als wij een server (opnieuw) gaan inrichten, dan hebben wij daarvoor al images klaar staan die voldoen aan onze eisen qua functionaliteit. Deze images worden automatisch gebouwd in onze buildstraat.

We willen graag iets aan deze build toevoegen: automatische security rapportage, waarbij de build faalt als deze slecht uitpakt en duidelijk informeert over wat er precies fout is. Er zijn twee aspecten waar wij op willen focussen: eventuele vulnerabilities in de geïnstalleerde software en de best practices voor configuratie van de images. Voor de eerste bestaan er publieke databases waarin softwareversies met hun securityproblemen staan, samen met hoe ernstig deze zijn. Voor het tweede aspect bestaat er Center for Internet Security (CIS) Benchmarks, waarin voor veel besturingsystemen en applicaties de veiligste configuratie bekend is. Daar moeten onze images ook aan voldoen.

Wij vragen van jou om uit te zoeken hoe dit toegevoegd kan worden aan onze buildstraat en wanneer de security van de gebouwde image niet toereikend genoeg is, zodat de build dan faalt.

Demonstreer je bevindingen in een Proof-of-Concept.

Wat we bieden

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Structuur door middel van Scrum
  • Leuke collega’s en mede-afstudeerders
  • Maandelijkse borrels en hands-on workshops over nieuwe technieken
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat
  • Quintor Academy
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand

Onze vacatures worden vanuit al onze locaties in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Deventer en Groningen uitgezet zodat er altijd een kantoor bij jou in de buurt is.
We zoeken dan ook altijd klanten die zo dicht mogelijk bij jou in de buurt zijn.

Meer info?

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 – 38172642

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in!