Kickstart your career!

Ons Security Engineering Young Professional Programma is de vliegende start die jouw carrière nodig heeft. Ben jij net klaar met je opleiding in de richting van Security, Netwerk- en Systeembeheer of IT infrastructure?

Met dit uitdagende tweejarige programma loop jij twee stappen voor en maak je binnen no-time de stap naar Senior Security Engineer met gedegen ervaring op gebieden als Pentesting, Secure Coding en Infra architectuur. Start met een zorgvuldig samengestelde 11 weken durende masterclass en werk gedurende twee jaar aan baanbrekende projecten, onder begeleiding van ervaren Quintor-professionals.
Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je begint met de 11 weken durende masterclass, waarin we je opleiden tot Security Engineering expert in een enterprise omgeving. De masterclass bestaat uit een combinatie van theoretische kennis afgewisseld met praktijk opdrachten onder begeleiding van ervaren Security Engineers.
Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond. Tijdens je opleiding heb je kennis opgedaan van Security, Netwerk- en Systeembeheer. Ons trainingsprogramma is intensief, dus je hebt affiniteit met security, zodat je het succesvol af kan ronden. Je hebt een passie voor technologie en je bent gedreven in je werk. Ook lijkt het je wat om in scrum teams te werken.
Om je optimaal voor te bereiden op je eerste project volg je eerst onze masterclass. Je wordt opgeleid tot expert in de wereld van security, op gebied van infrastructuur als software. Aan de hand van een realistische praktijkcase duiken we in technieken op het gebied van pentesting, logging en auditing, hardening, alerting, CI/CD, infra architectuur, secrets management en encryptie.
Ook secure coding, data handling en de OWASP top 10 komen aan bod, zodat je als security engineer in staat bent om de brug te zijn naar security-, ontwikkel- en beheer afdelingen.

1. OWASP Top 10
2. Pentesten
3. Logging, Auditing, IDS en IPS
4. Hardening
5. Secure Coding
6. JWT / SAML / OAuth
7. Data handling
8. CI/CD
9. Infra Architectuur
10. Alerting
11. Secret Management
12. Encryptie

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de security van de infrastructuur en maatwerk platformen voor onze klanten bij jou in de regio.
  • Je werkt in scrumteams volgens de Agile methode.
  • Je maakt gebruik van geautomatiseerd testen van security en borgt security zoveel mogelijk door middel van configuration-as-code oplossingen.
  • Je blijft vooroplopen in security engineering door het volgen van workshops en trainingen.
  • Direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.
  • De mogelijkheid om je in twee jaar te ontwikkelen tot senior security engineer.
  • Uitdagende projecten bij jou in de buurt.
  • Een team van jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s.
  • Mogelijkheden voor het bezoeken van seminars en events en ons eigen Summercamp.
Eerst kom je op gesprek bij een van onze recruiters. Dit is een kennismakingsgesprek om te kijken of we bij elkaar passen. Wanneer er een goede match is doe je een test. Na deze test volgt er een gesprek waarin we dieper ingaan op jouw ervaring in security. Tijdens dit gesprek krijg je meteen een aanbod voor een arbeidsovereenkomst.

“Op school leer je de basis, bij Quintor leerde ik de actuele frameworks en de achterliggende concepten.”

Robin van Eijk, Young Professional front-end developer

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

De Quintor masterclasses

Java

.NET

Front-end

Platform Engineering

Analyse

Security