Bezoek toonaangevende conferenties zoals Devoxx, Microsoft Techdays en J-fall.

Nooit stoppen met leren is een van de kernwaarden van Quintor. Daarom zijn wij veelvuldig te vinden op grote conferenties en leveren wij graag sprekers. Onze mensen zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van software en technologie. Hier geven we een aantal voorbeelden van seminars waar wij de afgelopen jaren bij zijn geweest.

Devoxx

Al jaren gaan wij met soms wel 90 collega’s van Quintor naar Devoxx Belgium, een jaarlijks congres op het gebied van Java. Daardoor zijn we eigenlijk elk jaar een van de beste, zo niet het best vertegenwoordigde bedrijf op deze conferentie! Op Devoxx komen 3500 bezoekers van 777 verschillende bedrijven uit meer dan 40 landen is dit de place to be in Europa om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Java.

J-fall

Deze seminar wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Java User Group. Op deze conferentie komen wel 1500 bezoekers en zijn er 50 sprekers uit verschillende landen. Al jaren is Quintor een van de co-sponsoren van dit evenement en organiseren we een aantal inhoudelijke sessies.

Andere seminars

Naast Devoxx en J-Fall bezoeken en organiseren wij nog veel meer seminars. We zijn bijvoorbeeld trouwe bezoekers op de Microsoft Techdays en Connect.frl, en organiseren jaarlijks de Analistendagen. Ook spreken onze collega’s regelmatig op deze conferenties.