Veel ervaring met het uitvoeren van software ontwikkelprojecten

De specialisten van Quintor beschikken over veel ervaring met het uitvoeren van software ontwikkelprojecten. We richten ons hierbij primair op het Java en .NET platform, JVM talen en scripting. Op basis van deze technologie hebben we inmiddels een groot aantal omvangrijke systemen ontwikkeld. Onze specialisten realiseren of inhouse of bij onze klanten duurzame IT systemen, die naadloos aansluiten bij de wensen van de business.

Onze specialisten zijn gecertificeerd volgens de laatste standaarden. Dit houdt in dan zij kunnen werken met de nieuwste tools en frameworks op het gebied van Java en .NET development. Wij werken met verschillende technieken zoals Java, Scala, Python, C#, JavaScript, AWS, Azure, Angular, React en Kubernetes.

Quintor maakt gebruik van High Performance Teams waarbij de klant centraal wordt gesteld. Door de frequentie van softwarelevering te verhogen en feedback van klanten te versnellen, kunnen ze sneller reageren op verschuivingen in de markt en de klanttevredenheid verbeteren. Door een reeks oplossingen toe te passen om handmatige stappen te verwijderen, fouten te verminderen en verder te gaan dan geïsoleerde teams, kan een team zich meer richten op het verbeteren van applicaties en het leveren van waarde