Hoe werkt afstuderen bij Quintor?

Kies een opdracht

Kies uit tientallen uitdagende onderwerpen zoals clusters, containers of AI, of bedenk zelf een project. De mogelijkheden zijn eindeloos!

> Lees meer

Ontwikkel jezelf

Bij ons ontwikkel je niet alleen software maar ook jezelf dankzij een persoonlijk leerplan en toegang tot de Quintor Academy.

> Lees meer

Stroom door binnen Quintor

Bewijs jezelf en kom in aanmerking voor ons vooruitstrevende Young Professional Programma. Geef je carriere een razendsnelle start.

> Lees meer

Afstuderen op maat

Op ieder moment starten op onze locaties in Groningen, Amersfoort, Den Haag of Den Bosch.

Professionele begeleiding

Word begeleid door onze beste IT-specialisten en volg intensieve trainingen in de Quintor Academy.

Goede voorwaarden

Lekkere koffie en een riante afstudeervergoeding van 500 euro per maand.

Afstuderen in cijfers

Opdrachten

35

Zorgvuldig samengestelde opdrachten met uiteenlopende thema’s zoals containers, AI, blockchain en nog veel meer.

Studenten

172

172 afstudeerders gingen jou voor bij Quintor sinds onze oprichting.

Dit jaar

40

In 2019 hebben 40 studenten een opdracht gevonden bij Quintor. Wanneer begin jij? 

Meer informatie over afstuderen bij Quintor

Je mag zelf het moment kiezen wanneer je begint met je afstudeeropdracht. Je hoeft alleen rekening te houden met de eisen vanuit je opleiding.

We hebben leuke afstudeeropdrachten bedacht over een aantal actuele thema’s. Vind je een van de thema’s leuk, maar wil je liever een eigen ondewerp kiezen? Ook dat is mogelijk. Heb je zelf een ander thema in gedachten? Laat ons weten waar je aan denkt zodat we samen een passende opdracht kunnen opstellen.

Alle opdrachten kunnen bij een van onze 4 vestigingen (Groningen, Amersfoort, Den Haag of Den Bosch) worden uitgevoerd. Wij verwachten dat je in principe full-time bij ons op kantoor bent om te werken aan je afstudeeropdracht.

Via onze inschrijfformulier kan je je aanmelden als afstudeerder. Een van onze recruiters neemt dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en krijg je meer te horen over afstuderen bij Quintor. We vragen je ook om een codingtest te maken, de resultaten hiervan bespreken we tijdens het 2e gesprek.

Het 2e gesprek is met je begeleider van Quintor. We gaan kijken naar welke technieken je al ervaring mee hebt en waar juist ontwikkelpunten liggen. Zo kunnen we een geschikte opdracht vinden die je niet alleen leuk vindt, maar die ook leerzaam is. Samen met je begeleider ga je dan de opdracht uitwerken zodat deze voldoet aan de eisen vanuit je opleiding en zodat duidelijk wordt wat je de komende tijd gaat doen.

Wanneer we de laatste administratieve zaken hebben afgerond kan je starten met je afstudeeropdracht!

Nog voor aanvang van je afstudeerstage heeft je begeleider je geholpen met het opstellen van een opdracht. Ook gedurend het traject krijg je begeleiding:

  • Eerst gaan jullie een backlog samenstellen om gedurende het project overzicht te behouden van wat nog gedaan moet worden en maken jullie een planning.
  • Om de 2 weken geef je een demo van wat je allemaal hebt gedaan en krijg je direct feedback. Daarna bespreken jullie wat je de volgende 2 weken gaat doen
  • Tijdens het schrijven van je eindrapport krijg je feedback over wat je geschreven hebt
  • Bij het geven van je eindpresentatie is je begeleider aanwezig

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij je opdracht, dan kan je altijd terecht bij je begeleider. Bij de vestiging waar je afstudeert zijn er ook andere Quintor collega’s die bereid zijn om je te helpen.

Schrijf je nu in!

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bram Kohler
Bram KohlerCorporate recruiter
Neem contact op voor meer informatie:
06 – 39012719
b.kohler@quintor.nl
carriere@quintor.nl