BRING OUT THE  BEST IN YOURSELF​

WIJ HELPEN JE IN JOUW ONTWIKKELING

AFSTUDEREN IN DE INFORMATICA BRANCHE

Volg je momenteel een HBO of WO Informatica en wil jij afstuderen in de richting van software engineering, mobile development of infrastructuur?

Quintor biedt ieder semester meerdere uitdagende afstudeeropdrachten aan in Groningen, Amersfoort, Den Haag en Den Bosch. Je krijgt alle ruimte om te leren en nieuwe kennis op te doen. Je gaat vanaf dag een de slag met innovatieve technieken, nieuwe frameworks en nieuwe ideeën. Je gaat nieuwe dingen leren, werkt volgens de Scrum methode, krijgt begeleiding door ervaren coders en als student kun je direct aanhaken bij alle inspirerende sessies die we verzorgen.​

UITDAGENDE AFSTUDEEROPDRACHTEN

Tientallen opdrachten over software engineering, infrastructuur en analyse. Zo kun je aan de slag met Java en .NET, Artificial Intelligence, Blockchain, Clusters en Containers en nog veel meer!

De opdrachten zijn bedacht en uitgewerkt door onze IT-professionals en zijn ontstaan vanuit een probleem of vraag uit de praktijk. Heb jij zelf een afstudeeropdracht in gedachten? Ook dat is mogelijk!

Meer over afstuderen

WAT BIEDT QUINTOR

  • Uitdagende opdrachten met de nieuwste technologie, op jouw wensen aangepast.
  • Professionele begeleiding door de beste IT-specialisten.
  • Structuur door middel van Scrum.
  • Werken in een innovatieve omgeving, geïnteresseerde collega’s en ruimte om je talenten te gebruiken.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de Quintor Academy, kennissessies en de netwerk activiteiten.
  • Nauwe samenwerking met je opleiding.
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij kennisdeling centraal staat.
  • Afstudeervergoeding van €500,- per maand.

BEGELEIDING DOOR IT PROFESSIONALS

Je wordt begeleid door één van onze IT-specialisten die jou gaat helpen om je afstuderen tot een succes te maken. Wij werken op basis van Scrum en iedere twee weken presenteer je je voortgang.

Quintor heeft intensief contact met jouw opleiding en is op de hoogte van de eisen die gesteld worden vanuit jouw opleiding.

YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

Mogelijkheden binnen Quintor na je afstuderen.

​Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse ontwikkelaars? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeëvenaard in Nederland.

​Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

JOIN OUR YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

Vanuit je HBO opleiding ICT heb je al een goede basis. Om jouw talent aan te laten sluiten op de dagelijkse praktijk en de uitdagende projecten van Quintor dagen wij jou uit in ons young professional program. Je gaat aan de slag met coders en leert werken met de nieuwste technieken. Na 3 maanden ben je helemaal klaar om te werken aan de meest coole projecten en heb je kennis gemaakt met jouw collega’s bij Quintor.

Dat lijkt mij wel wat