BRING OUT THE  BEST IN YOURSELF​

WIJ HELPEN JE IN JOUW ONTWIKKELING

Hier valt nog wat te leren

Quintor stoomt je in no-time klaar voor het echte werk. De theorie heb je nu waarschijnlijk al gehad, maar hoe zit het met je kennis van REST services, dependency injection en enterprise architectuur? Security wordt ook steeds belangrijker, maar hoe pas je het toe?

Wij bieden je mogelijkheden om nieuwe dingen te leren en -vooral- te doen op het gebied van programmeren, infrastructuur en informatieanalyse. Zo kun je aan de slag met Java en .NET, maar ook met nieuwe technieken en onderwerpen zoals Artificial Intelligence, Blockchain, Clusters en Containers en nog veel meer!

Laat je inspireren

TRAIN YOURSELF TO BECOME A MASTER

JOIN OUR YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

Vanuit je HBO opleiding ICT heb je al een goede basis. Om jouw talent aan te laten sluiten op de dagelijkse praktijk en de uitdagende projecten van Quintor dagen wij jou uit in ons young professional program. Je gaat aan de slag met coders en leert werken met de nieuwste technieken. Na 3 maanden ben je helemaal klaar om te werken aan de meest coole projecten en heb je kennis gemaakt met jouw collega’s bij Quintor.

Dat lijkt mij wel wat

CODE COOL STUFF

ALS AFSTUDEEROPDRACHT

Software maken waarvan je in eerste instantie denkt: ‘Dat is onmogelijk’. Als coder wil je werken aan deze mooie uitdagende projecten. Samen met je team oplossingen verzinnen waardoor het ‘wel kan’. Elke dag jezelf uitdagen om er meer uit te halen dan de dag daarvoor. Daarom is afstuderen bij Quintor cool! Aan de slag met innovatieve technieken, nieuwe frameworks en nieuwe ideeën. Je gaat nieuwe dingen leren, werkt volgens de Scrum methode, krijgt begeleiding door ervaren coders en als student kun je direct aanhaken bij alle inspirerende sessies die we verzorgen.​

Meer over afstuderen