Het summercamp: een jaarlijks terugkerende happening waarbij een groep collega’s een week lang een chateau in Zuid-Frankrijk betrekken. Een plek waar je naar hartelust nooit eerder bedachte software kunt bedenken, programmeren en uitproberen, spelen met frameworks of talen en lachen om heerlijk nutteloze probeersels van je nieuwe collega’s.

Aan alles wordt gedacht. Gevulde koelkasten met eten en drinken, rokende barbecues en een helderblauw zwembad. Geen moment afgeleid door doordeweekse verplichtingen. Een soort all-inclusive, maar dan zonder al die vervelende toeristen. Maar als je liever de hele dag (en nacht, als je wilt) achter je scherm zit is dat ook prima want niks moet en alles mag.

Wil jij hier bij zijn?
Heb je interesse in software development, Agile analyse, platform engineering of security? Dan hebben we voor het summercamp van 1 tot 8 juli een bed in het chateau voor jou klaarstaan! Uiteraard is het aantal plekken beperkt, dus wees er snel bij.
Reageer dus vandaag nog via onderstaand formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje of mail direct naar carriere@quintor.nl.

À bientôt!

We gebruiken je gegevens alleen voor dit evenement. We beloven je niet te spammen, je gegevens voor andere acties te gebruiken of door te geven aan derden.