Boost je dev skills

Quintor organiseert rond augustus weer de jaarlijkse Summerschool, en deze keer online! Zijn jouw vakantieplannen dit jaar ook even anders dan normaal? Grijp dan je kans om je dev skills te boosten! Onder begeleiding van ervaren Quintor collega’s krijg je de mogelijkheid om gratis het OCA Java certificaat te behalen. Er zijn beperkte plekken, dus wees er snel bij.

Java is één van de meest gebruikte programmeertalen tegenwoordig. Als je het OCA Java certificaat weet te behalen, betekent het dat je de basiskennis van Java goed beheerst.
Je moet weten hoe een compiler denkt. Niet alleen voor Java developers is het goed om dit certificaat te halen!

Naast zelfstudie middels een OCA boek bieden wij vier avondsessies online aan. Tijdens deze avonden lopen wij samen met jou door de OCA stof heen en krijg je de mogelijkheid om proefexamens te maken. Scoor je goed? Dan ben je klaar voor het ‘echte OCA’ examen.

Hieronder vind je de data. Kan je op één van de avonden niet? Dan is dat niet erg, maar wij hopen wel dat je bij tenminste drie van de avonden aanwezig kunt zijn.

Summerschool avond 1 – maandag 27 juli 18:30 – 20:30
Summerschool avond 2 – dinsdag 4 augustus 18:30 – 20:30
Summerschool avond 3 – woensdag 12 augustus 18:30 – 20:30
Summerschool avond 4 – donderdag 20 augustus 18:30 – 21:30

Hoe kom je in aanmerking?
Ben jij een tweede-, derde- of vierdejaars ICT student met een passie voor Software Development? Zo ja, dan reserveren wij graag een plekje voor jou in de Quintor Summerschool!