Blijf up to date met de laatste technologie door trainingen en opleidingen te volgen. 

Binnen Quintor werken we met de modernste frameworks en technieken. Om je te blijven ontwikkelen is het mogelijk om trainingen en opleidingen te volgen, om zo officiële certifcaten te behalen.

Java

Onze Java masterclassers behalen hun OCA en OCP certificering. Deze worden door Oracle afgegeven en hiervoor moeten examens worden afgelegd. Met deze certificaten ben je klaar om innovatieve software te bouwen in een enterprise omgeving.

Agile/Scrum

Bij verreweg de meeste IT projecten wordt Scrum toegepast. Quintor heeft daarom een eigen Scrum training. Wil je nog meer de diepte in, dan kan je ook een Certified Scrum Master training volgen en leer je hoe Scrum nog beter kan toepassen en je team daarin kan helpen.

AWS

Op het gebied van Amazon Web Services zijn verschillende certifcaten te behalen. Dankzij de AWS Cloud Practitioner certificering word jij een gecertificeerde cloud professional die precies weet wat er speelt op het gebied van cloud computing! Een stapje verder gaat de AWS Developer Associate certificering. Hierbij ga je in op het developen, deployen en debuggen van cloud gebaseerde applicaties in AWS.