Vacature Agile Analist

Vacature Agile Analist

Inhoudelijke leuk werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s met dezelfde passie voor het vak als jijzelf. Bij Quintor sta jij centraal! We gaan samen kijken hoe we jouw ambities kunnen verwezenlijken, leuke en uitdagende projecten, wekelijks kun je aanhaken bij kennisdeling sessies en uiteraard heb je veel collega’s waar je veel van kunt leren.

Wat ga je doen als Agile Analist?

Als informatieanalist lever je een belangrijke bijdrage aan onze projecten. Jij zorgt dat de juiste vragen gesteld worden zodat de beste oplossing gebouwd kan worden. Jij snapt wat de opdrachtgever zegt, en weet te achterhalen wat eigenlijk wordt bedoeld. Jij bent in staat om complexe bedrijfsprocessen uit te werken tot een werkende IT oplossing. Voor jou is het de uitdaging om complexe processen en functionaliteit om te zetten in begrijpelijke ‘user stories’ voor Scrum trajecten.

Sta jij op gelijke voet met de Product Owner? Ben jij het type wat blijft doorvragen, tot je het probleem snapt? Kun jij in korte tijd een backlog opstellen? Kun jij van complexe processen een simpele IT oplossing maken? Kun jij procesmodellen en datamodellen uitwerken, als het team daar om vraagt? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Als Agile Analist ben jij niet alleen de schakel tussen de opdrachtgever en het team, maar ben je ook in staat om de technische haalbaarheid van een oplossing in te schatten. Je bent niet vies van details. Snap jij hoe je een XSD opstelt, wat een JSON bericht is en waarvoor je een activity diagram gebruikt? Herken jij verschillen in synchrone en asynchrone communicatie en weet jij goed jouw weg met data modellering? Dan moeten we absoluut met elkaar in gesprek.

Wat vragen we van een Agile Analist?

Uiteraard heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring en kennis van de technieken die door onze analisten gebruikt worden. Hierbij kun je denken aan data modellering, UML, Agile, Scrum. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, vindt het leuk om in scrum teams te werken, kennis te delen en jezelf verder te ontwikkelen. Verder is het een pre als je ervaring hebt met object georiënteerde development methoden zoals Java en C#.

Wat bieden we een Agile Analist?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Analisten Summercamp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als Agile Analist en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Neem dan contact op met Bram Köhler of stuur ons een bericht.

Bram Köhler

Corporate Recruiter

06-39012719

carriere@quintor.nl