Sta jij op gelijke voet met de Product Owner? Ben jij het type wat blijft doorvragen, tot je het probleem snapt? Kun jij in korte tijd een backlog opstellen? Kun jij complexe processen vertalen naar een simpele IT oplossing? Kun jij procesmodellen en datamodellen uitwerken, als het team daar om vraagt? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

 • Je hebt allereerst een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van ICT;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, ook red jij jezelf in het Engels;
 • Je bent proactief en bent niet bang om de organisatie in te gaan en het gesprek aan te gaan met de diverse stakeholders binnen een software development project;
 • Je weet als ervaren analist als geen ander welke belangen er spelen binnen de organisatie;
 • Je ademt een agile werkwijze binnen het project: van een MVP naar een Roadmap;
 • Je werkt een story uit met behulp van wireframes, datamodellen en acceptatiecriteria;
 • Je bent een goede sparringpartner voor zowel de product owner als het development team;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en bent in staat workshops te faciliteren;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met software development, en bent in staat om mee te denken over de technische oplossing.
Afhankelijk van je ervaringsniveau en ambitie, waar wij rekening mee houden, kan jouw takenpakket er als volgt uit gaan zien: Met jouw agile mindset zorg jij bij het starten van een nieuw IT project dat er een eenvoudig begin wordt gemaakt. Van een logische opbouw van de applicatie, het opstellen van en definiëren van de MVP tot aan het begrijpen wat er nodig is om een story uit te werken zodat het development team ermee aan de slag kan gaan. Verder heb je als analist de kwaliteiten om een uitstekende roadmap op te stellen voor alle belanghebbenden.

Stel dat je een nieuw project start, wat doe je dan als Quintor Agile Analist? Wij kennen onze eigen stappenplan:

 1. Visie
 2. Actoren & functies
 3. Black box
 4. Afhankelijkheden
 5. White box
 6. Product backlog
 7. Prioriteren

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en ga je mee op ons eigen Quintor Analisten Summercamp!

Herken jij je in deze manier van werken? Heb je ervaring met hetgeen wij vragen en ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Als dat het geval is, dan gaan wij en onze ervaren analisten graag met jou het gesprek aan!

Ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze vacature? Neem dan contact op met één van onze recruiters of laat hieronder jouw contactgegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dirk DolfinCorporate Recruiter
06 - 38172642
Andrea van der Zee
Andrea van der ZeeCorporate Recruiter
06 - 39012719
Kirsten Broekhuijsen
Kirsten BroekhuijsenCorporate Recruiter
06 - 28505124