Sta jij op gelijke voet met de product owner? Ben jij het type wat blijft doorvragen tot je het probleem snapt? Kun jij complexe processen vertalen naar een simpele IT oplossing en procesmodellen uitwerken als je team daar om vraagt?

Kom dan eens bij ons langs, want we hebben waarschijnlijk veel gemeen. Het belang van een agile analist in een project hoeven we je uiteraard niet uit te leggen, maar we kunnen je wel vertellen hoe wij ons als analyse-specialisten op de kaart hebben gezet en inmiddels onze eigen methodiek in boekvorm hebben gebundeld. Hoe we dagelijks deze technieken in de praktijk gebruiken bij al onze klanten en zo de actoren en functies bepalen, datamodellen ontrafelen en backlogs vullen en hoe we jouw hulp daarbij kunnen gebruiken.

Binnen Quintor kun jij direct aan de slag met uitdagende projecten waarmee wij het ontwikkelteams makkelijker maken en van een betrouwbare werkvoorraad kunnen voorzien.

Met jouw agile mindset zorg jij bij het starten van een nieuw IT project dat er een eenvoudig begin wordt gemaakt. Van een logische opbouw van de applicatie, het opstellen en definiëren van de MVP tot aan het begrijpen wat er nodig is om een story uit te werken zodat het development team ermee aan de slag kan gaan. Een duidelijke roadmap opstellen voor alle belanghebbenden? Ook dat valt binnen je takenpakket. Jij doet er alles aan om samen met je team, product owner en andere stakeholders de backlog voor zo ver als mogelijk te vullen, zodat het development team er mee aan de slag kan gaan.
Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van je ervaringsniveau en ambitie, waar we uiteraard rekening mee houden.

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van ICT
 • Je bent niet bang om de organisatie in te gaan en het gesprek aan te gaan met de diverse stakeholders binnen een software development project
 • Je weet als analist als geen ander welke belangen er spelen binnen de organisatie
 • Je ademt een agile werkwijze binnen het project: van een MVP naar een roadmap
 • Je weet moeiteloos user stories op te stellen met behulp van wireframes, datamodellen en acceptatiecriteria
 • Je bent een goede sparringpartner voor zowel de product owner als het development team en bent niet bang om vragen te stellen
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en bent in staat workshops te faciliteren
 • Je hebt ervaring en affiniteit met software development, en bent in staat om mee te denken over de technische oplossing
 • Salaris! Je salaris is niet ‘competitief’ en niet ‘marktconform’, want die termen zeggen ons allebei niks. Afhankelijk van je kennis en kunde bespreken we samen je beloningspakket.
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding
 • Wij betalen je telefoonabonnement
 • Een goede pensioenregeling, waarbij wij zo’n 80% van je pensioenpremie voor onze rekening nemen.
 • Toegang tot onze academy; in de vorm van digitaal studie-materiaal, maar ook in fysieke kennis-sessies. Bij ons ben je nooit uitgeleerd.
 • Events en trainingen bezoeken (en organiseren, als je dat leuk vindt).
 • Leuke werksfeer in een platte organisatie met enthousiaste collega’s.

Hiernaast kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties en (als je wilt) ga je mee op ons eigen Quintor Summercamp!

Klinkt goed. En nu?

Jij hebt waarschijnlijk een hoop vragen en wij willen jou ook graag leren kennen. Neem eens contact met ons op, dan spreken we binnenkort af. Als het ons allebei leuk lijkt nodigen we je nog een keer uit, ook om inhoudelijk over ons vakgebied te praten. Klikt het tussen ons? Dan bieden we je een contract aan.

Direct solliciteren

Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.