Vacature Docent / Trainer

Vacature Docent / Trainer

Kennisdeling en overdracht zit net als bij jou in ons DNA, jij vindt het gaaf om te zien dat het lichtje aan de andere kant gaat branden. Je bent continu aan het kijken naar nieuwe technieken, tools en frameworks, vindt het leuk om over deze innovaties mee te denken en te vertellen hoe we dit binnen Quintor kunnen toepassen.

Binnen Quintor is kennisdeling een van de belangrijkste kernwaarden, vanuit de Quintor Academy organiseren we Young Professional Programma’s op Java, dotNet en Front-end development gebied. Sinds dit jaar zijn we daarnaast ook actief met een programma gericht op Platform Engineering. Naast deze trainingen die twee keer per jaar starten, organiseren we veel interne kennisdelingsessies op de verschillende Quintor kantoren en daarnaast bieden we deels online een programma aan.

Wat vragen we van een Docent / Trainer?

Uiteraard heb je een afgeronde ICT opleiding en hoeven we jou niet uit te leggen dat je communicatief een topper bent. Verder vind je het leuk om lezingen te verzorgen, les te geven, intern en extern techneuten enthousiast te maken over de nieuwe ontwikkelingen. Om dit te kunnen doen weet je als geen ander wat er speelt in de markt en community op het gebied van technische ontwikkelingen en innovatie. Quintor heeft kantoren in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag en Groningen, waar we je graag regelmatig zien, dus reizen en een stukje flexibiliteit hoort absoluut bij de rol.

Wat bieden we een Docent / Trainer?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s. Volop ontwikkelmogelijkheden, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties zoals J-Fall of Devoxx en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als Trainer / Docent en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Neem dan contact op met Bram Köhler of stuur ons een bericht.

Bram Köhler

Corporate Recruiter

0639012719

carriere@quintor.nl