Vacature Java Software Architect

Vacature Java Software Architect

Leuk werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s met dezelfde betoverende passie voor techniek als jijzelf. Bij Quintor sta jij centraal! We gaan samen kijken hoe we jouw ambities kunnen verwezenlijken, leuke en uitdagende technische projecten, wekelijks kun je aanhaken bij kennisdeling sessies en uiteraard heb je veel collega’s waar je veel van kunt leren.

Wij zijn Quintor, wij zijn software ontwikkelaars Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn. We hebben kantoren in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag en Groningen.

Wat ga je doen als Java Software Architect

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Je bent een echte teamspeler die het gaaf vindt om in een scrumteam te werken. Je legt veel nadruk op Continuous Delivery en Continuous Integration, Docker met Kubernetes en Machine learning. Daarnaast doen we veel aan het bijhouden van onze vakkennis. Daarom geven we regelmatig workshops en trainingen om voorop te blijven lopen in professioneel software development.

Wat vragen we van een Java Software Architect?

Uiteraard heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring en kennis van de moderne technieken en de Java stack in het bijzonder. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, vindt het leuk om in scrum teams te werken, kennis te delen en jezelf verder te ontwikkelen.

Onze stack? Spring, Hibernate, Eclipselink, Angular, LogBack, Apache Commons, JUnit, Mockito, Webdriver, Gradle, Maven, Jira, Jenkins, Bamboo, Sonar, Tomcat, Jetty, Git, CDI, JPA, JMS, REST, SOAP, JAXB en JAX-WS

Wat bieden we een Java Software Architect?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze coders, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleidingen en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties zoals J-Fall of Devoxx en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Contact

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als Java Software Architect en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Neem dan contact op met Bram Köhler of stuur ons een bericht.

Bram Köhler

Corporate Recruiter

06-39012719

carriere@quintor.nl

Solliciteer